Close
Hiába a bizonytalanság, ez az öt ország fel fog állni a járványhelyzetet követően

Hiába a bizonytalanság, ez az öt ország fel fog állni a járványhelyzetet követően

A Google-keresések mérése sok dologra rávilágítja az elemzőket. A Kuoni nevű luxusutazásokkal foglalkozó cég most azt vizsgálta, merre utaznának 2021-ben az amerikaiak. Mivel az USA még nem nyitott újra, tényleg csak a 2021-es évben és abban bízhatnak, hogy az Európában élő rokonok is megússzák a megbetegedést, hamarosan visszaáll a világ a megszokott kerékvágásba. Fontos lesz, hogy ha stabilizálódik a gazdasági helyzet, Amerikából hova utaznának, és a Google-keresések alapján már meg is van az öt legnépszerűbb ország. 

Azek alapján pedig a “2021 travel”, “2021 holiday destinations” és további 2021 és nyaralás relációban Amerikából legszívesebben Japánba látogatnának. A szigetállamot biztonságosnak, szervezettnek gondolják, és kit ne hívogatna Kiotó Higasijama kerülete  vagy Tokió kozmopolita városa.

Japánt Olaszország követi: az amerikaiak Európát legtöbbször Olaszországgal azonosítják, szinte megbabonázza őket a kulturálisan is nagyon fontos ország. Megőrülnek Velencéért, vágyakoznak Rómába, Firenzébe is. Nekik nagyon kell a támogatás, hiszen a járvány nehéz helyzetbe hozta az olasz gazdaságot.

Nincs ez másként Görögországgal sem, amely a Google-keresések alapján a harmadik legkedveltebb 2021-es úti cél lehet. Athén mellett értelemszerűen a szigetvilág a legnépszerűbb és szükség lesz a turisztika felélesztésére, mivel az ország GDP-jének nagy százalékát a szolgáltatóipar/turisztika adja. A kiemelt nyaralóhelyekről idén elmaradnak az amerikaiak, britek is, de bizonyára az összes sziget fél házzal ment neki a 2020-as nyárnak.

A következő úti cél Írország: Dublin, Kilkenney, Cork, Galway, a Moher-sziklák, a romantikus világítótornyok, apró kikötőfalvak 2021-ben valószínűleg sokkal több turistát fogadnak majd. Azt tudjuk, hogy Matt Damon és családja Írországban töltötte a legszigorúbb karanténidőszakot, de már az is világos, hogy otthonából is sokan utaznának erre. Rokonlátogatáson kívül, kikapcsolódni is.

Ötödik helyre Egyiptom került, amit szintén imádnak az USA-ban és annak ellenére, hogy mi, Európából az elmúlt években többször átgondoltuk, hogy biztonságos-e ellátogatni a piramisokhoz. 2021-ben is örömmel mennének a Királyok völgyébe.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

gazdasági válság | írország | afar | utazási szokások | utazás

FOLYTASD EZZEL

Nagyon morbid szabály lépett életbe az egyik francia kisvárosban: temetési és mentési kauciót kell fizetni a Mont Blanc megmászásáért

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom