Close
Elrejtőzhetünk az ősz mögé a Hugo Boss új darabjaival

Elrejtőzhetünk az ősz mögé a Hugo Boss új darabjaival

Terepszínű, vagy fekete-fehér outfittel könnyedén beleívódhatunk a berlini underground világba, mint ahogyan a Hugo Boss német főváros utcáin forgatott reklámvideójából is kiderül.

A divatház 2018-as őszi-téli kollekciójában helyet kaptak az urbánus huszonévesek számára tervezett kemoflázs motívumokkal díszített pólók és dzsekik, elvégre a falevelek lassan már hullani kezdenek, a Boss pedig ezt a piaci szegmenst sem akarja figyelmen kívül hagyni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: hugoboss.com)

tél | hugo boss | terepszín | ősz | berlin

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram