Close
Elrejtőzhetünk az ősz mögé a Hugo Boss új darabjaival

Elrejtőzhetünk az ősz mögé a Hugo Boss új darabjaival

Terepszínű, vagy fekete-fehér outfittel könnyedén beleívódhatunk a berlini underground világba, mint ahogyan a Hugo Boss német főváros utcáin forgatott reklámvideójából is kiderül.

A divatház 2018-as őszi-téli kollekciójában helyet kaptak az urbánus huszonévesek számára tervezett kemoflázs motívumokkal díszített pólók és dzsekik, elvégre a falevelek lassan már hullani kezdenek, a Boss pedig ezt a piaci szegmenst sem akarja figyelmen kívül hagyni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: hugoboss.com)

hugo boss | divat | tél | ősz | terepszín

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom