Close
Javier Bardem és Dev Patel mutatják meg, milyen a tökéletes téli stílus

Javier Bardem és Dev Patel mutatják meg, milyen a tökéletes téli stílus

A duó most Madridban, a “Defining Moments” kampány negyedik fejezetében mutatja meg magát. A színészpáros nem először kollaborál az ismert olasz divatházzal, legutóbb a márka tavaszi kollekciójának darabjaiban hódítottak. 

Mint említettük, Bardem és Patel már dzsemmeltek egy hatalmasat a Zegna tavaszi-nyári kampányában, ezúttal az őszi-téli kollekciót mutatják be, méghozzá Madridban. Ebben a kampányfilmben Bardem a művészetek ismerőjeként mutatkozik be, aki körbevezeti Patelt egy madridi múzeumban, közben természetesen alaposan szemügyre vehetjük az új kollekció egy-egy darabját.

Az idei kollekciót a kasmír és a gyapjú jellemzi, a színek visszafogottak, a hangulat pedig olyasmi, mintha a hatvanas évek Cortina d’Ampezzójában járnánk, ahol egyszerre kellett stílusosnak és sportosnak lenni,

de főleg stílusosnak.

Bár a kollekció az egészséges életmódot és a sportos férfi ideálját hirdeti, az anyagok nagylelkű ragyogása néha oda nem illő dekadenciát sugároz, de ez a dekadencia erkölcsös és tiszta.

Luke Leitch, Vogue

Az 1910-ben alapított családi cég egyike azon kevés vállalkozásnak, amely születése óta családi kézben van – jelenleg a negyedik generációs Zegnák ülnek a vezetői pozíciókban. Saját brandjük mellett öltönyöket készítenek a Guccinak, Yves Saint Laurent-nek, Dunhillnek és Tom Fordnak. Évi 2,3 millió méternyi finomszövetet állítanak elő, ezzel a világelitben foglalnak helyet.

A kedvencünk a barna Nubuck bomberdzseki, a világosszürke kasmír pulóver, és az átlós mintázatú gyapjú zakó, de ha másnak egyéb kedvencei vannak, azon sem fogunk meglepődni, mert az idei ősz-tél nagyon erősre sikeredett az észak-olaszországi központtal rendelkező brandnél.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: theimpression.com)

stílus | kollekció | ruha | Ermenegildo Zegna | divat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram