Close
Ezúttal régi autók hasítanak majd a Hungaroring aszfaltján

Ezúttal régi autók hasítanak majd a Hungaroring aszfaltján

Klasszikus autók, klasszikus értékek – a hónap második hétvégéjén alkalmunk lesz egy kis időutazásra.

Július 12–14. között a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói és azok pilótái veszik birtokba a Hungaroring aszfaltját, és hoznak némi múltidéző hangulatot a mogyoródi dombok közé.

A klasszikus autóverseny és fesztivál 2017-ben mutatkozott be hazánkban (ez volt az első ilyen típusú autóverseny a Hungaroringen), akkor a három nap alatt 24 ezer néző látogatott ki a Forma–1-es pályára, amelynek aszfaltján 140 versenyautó mérette meg magát.

Idén a jóval vonzóbb nyári időpont miatt sokkal nagyobb érdeklődésre lehet számítani, a pályán pedig legalább kétszáz versenyautóban gyönyörködhetnek majd a rajongók.

A Hungaroring Classic 2019-re itt kaphatóak jegyek, és a részletes program is arrafelé található.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hungaroring Classic)

programajánló | hétvége | klasszikus | hungaroring | régi autók

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom