Close
Így indították el a Disney+-t Közép-Európában

Így indították el a Disney+-t Közép-Európában

Ahogy azt mi is megírtuk, elstartolt a harmadik nagy streamingszolgáltató Magyarországon. A Disney+ közép-európai startját Varsóban indították el egy megabuli keretében, ahol a Roadster is ott volt. Rajtunk és néhány más hazai médium mellett felvonult a lengyel showbiznisz apraja-nagyja, a régiós Disney vezérkar és persze feltűntek a Disney+ nagyágyúi is a Star Wars univerzumtól a Pixar karakterekig.

A résztvevők sétálhattak és fotókat készíthettek a Pam and Tommy, a The Kardashians, az Encanto, a Jégvarázs, a Luca, a Szörny RT., a National Geographic, a Sólyomszem és a WandaVízió tematikájának megfelelően berendezett folyosókon és szobákban, valamint néhány Star Wars szereplővel és a Beatles tribute zenekarral is össze lehetett futni, utóbbiak kifejezett a The Beatles: Get Back sorozat népszerűsítésének apropójából álltak össze, csak erre az alkalomra Az együttes tagjai neves lengyel zenészek: Krzysztof Zalewski, Emade, Tomasz Ziętek, Kev Fox és Smolik.

A Disney+ streaming felületet a nagy kék gomb megnyomásával hivatalosan Przemek Pluta, a Disney+ Közép-és Kelet Európai régió vezetője, Edyta Pytlewska-Mele, a Kelet-Európai régió alelnöke és vezérigazgatója és Marta Szafrańska, a vállalati kommunikációs igazgató, publicity & corporate citizenship indította el.

Lengyelország | star wars | streaming | marvel | varsó

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram