Close
Így indították el a Disney+-t Közép-Európában

Így indították el a Disney+-t Közép-Európában

Ahogy azt mi is megírtuk, elstartolt a harmadik nagy streamingszolgáltató Magyarországon. A Disney+ közép-európai startját Varsóban indították el egy megabuli keretében, ahol a Roadster is ott volt. Rajtunk és néhány más hazai médium mellett felvonult a lengyel showbiznisz apraja-nagyja, a régiós Disney vezérkar és persze feltűntek a Disney+ nagyágyúi is a Star Wars univerzumtól a Pixar karakterekig.

A résztvevők sétálhattak és fotókat készíthettek a Pam and Tommy, a The Kardashians, az Encanto, a Jégvarázs, a Luca, a Szörny RT., a National Geographic, a Sólyomszem és a WandaVízió tematikájának megfelelően berendezett folyosókon és szobákban, valamint néhány Star Wars szereplővel és a Beatles tribute zenekarral is össze lehetett futni, utóbbiak kifejezett a The Beatles: Get Back sorozat népszerűsítésének apropójából álltak össze, csak erre az alkalomra Az együttes tagjai neves lengyel zenészek: Krzysztof Zalewski, Emade, Tomasz Ziętek, Kev Fox és Smolik.

A Disney+ streaming felületet a nagy kék gomb megnyomásával hivatalosan Przemek Pluta, a Disney+ Közép-és Kelet Európai régió vezetője, Edyta Pytlewska-Mele, a Kelet-Európai régió alelnöke és vezérigazgatója és Marta Szafrańska, a vállalati kommunikációs igazgató, publicity & corporate citizenship indította el.

star wars | disney | Lengyelország | varsó | marvel

FOLYTASD EZZEL

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Több mint 55 milliárd forintnyi műkincset foglaltak le Putyin kedvenc építészétől

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom