Close
Így keltettek életre egy kollekciót egy múzeum falán Sao Paulóban

Így keltettek életre egy kollekciót egy múzeum falán Sao Paulóban

Haladó videomapping a MASP, azaz a Museo de Arte de Sao Paulo homlokzatán.

A Midiadub névre hallgató vízuális kollektíva azt a feladatot kapta a Leo Burnett-től, hogy keltsékéletre a MASP kollekciójának ikonikus darabjait, azaz a művészetet az épületen belülről vigyék azon kívülre. A kísérlet sikeres és elképesztően látványos volt, a 75×25 méteres homlokzat pár órára videóművészek és a művészettörténet ikonikus alkotóinak közös játszóterévé vált.

Az apropót egyébként a Samsung Galaxy 8 brazíliai bemutatása jelentette, bár ez a látvány szempontjából szinte lényegtelen információ.

videomapping | múzeum | masp | video | sao paulo

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram