Close
Így keltettek életre egy kollekciót egy múzeum falán Sao Paulóban

Így keltettek életre egy kollekciót egy múzeum falán Sao Paulóban

Haladó videomapping a MASP, azaz a Museo de Arte de Sao Paulo homlokzatán.

A Midiadub névre hallgató vízuális kollektíva azt a feladatot kapta a Leo Burnett-től, hogy keltsékéletre a MASP kollekciójának ikonikus darabjait, azaz a művészetet az épületen belülről vigyék azon kívülre. A kísérlet sikeres és elképesztően látványos volt, a 75×25 méteres homlokzat pár órára videóművészek és a művészettörténet ikonikus alkotóinak közös játszóterévé vált.

Az apropót egyébként a Samsung Galaxy 8 brazíliai bemutatása jelentette, bár ez a látvány szempontjából szinte lényegtelen információ.

videomapping | múzeum | masp | video | brazília

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom