Close
Így készül egy műalkotásnak is beillő Leica M10 fényképezőgép

Így készül egy műalkotásnak is beillő Leica M10 fényképezőgép

Német precizitás a csúcsra járatva.

Fájdalmasan esztétikus videó, amit a Leica németországi, wetzlari gyárában rögzítettek. A Leica M10 az 1849-ben alapított vállalat ikonikus terméke, a fényképezés Porsche 911-ese vagy Breitlingje, röviden valaminek a teteje, ahonnan feljebb nem nagyon lehet mozogni.

Németeket szokás azzal vádolni, hogy túlságosan precízek, ragaszkodnak a formalitásokhoz, és „kockák”, de amikor ilyesmit látunk, azonnal megértőbben viszonyulunk a germán néplélek ezen tulajdonsága felé.

wetzlar | video | leica | fényképezőgép | Németország

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram