Close
Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Ez a virtuális fesztivál arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat, és maradjanak otthon.

A Maradj Otthon! line-upja igazi csemege a koncertre járóknak és a zenekedvelőknek: mindennap új, izgalmas tartalmak, otthoni akusztikus koncertek közül válogathatnak, melynek csak kedvenc zenei stílusuk szabhat határt.

A fesztivál résztvevőinek – akik között a hazai fesztivál és klubélet kiemelkedő előadói is megtalálhatóak – közös célja, hogy az otthon maradásra kérjék a rajongókat.

A részletes programot illetően a szervezők, valamint a zenei élet meghatározó alakjainak posztjait is érdemes figyelni, a hivatalos Facebook-oldalon is állíthatunk be értesítéseket, nehogy lemaradjunk egy izgalmas, élő koncertről.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

koncert | koronavírus | maradj otthon fesztivál | közvetítés | élő

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram