Close
Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Ez a virtuális fesztivál arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat, és maradjanak otthon.

A Maradj Otthon! line-upja igazi csemege a koncertre járóknak és a zenekedvelőknek: mindennap új, izgalmas tartalmak, otthoni akusztikus koncertek közül válogathatnak, melynek csak kedvenc zenei stílusuk szabhat határt.

A fesztivál résztvevőinek – akik között a hazai fesztivál és klubélet kiemelkedő előadói is megtalálhatóak – közös célja, hogy az otthon maradásra kérjék a rajongókat.

A részletes programot illetően a szervezők, valamint a zenei élet meghatározó alakjainak posztjait is érdemes figyelni, a hivatalos Facebook-oldalon is állíthatunk be értesítéseket, nehogy lemaradjunk egy izgalmas, élő koncertről.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom