Close
Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Így lehet legalább a nappalinkban egy kis koncertélményünk

Ez a virtuális fesztivál arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat, és maradjanak otthon.

A Maradj Otthon! line-upja igazi csemege a koncertre járóknak és a zenekedvelőknek: mindennap új, izgalmas tartalmak, otthoni akusztikus koncertek közül válogathatnak, melynek csak kedvenc zenei stílusuk szabhat határt.

A fesztivál résztvevőinek – akik között a hazai fesztivál és klubélet kiemelkedő előadói is megtalálhatóak – közös célja, hogy az otthon maradásra kérjék a rajongókat.

A részletes programot illetően a szervezők, valamint a zenei élet meghatározó alakjainak posztjait is érdemes figyelni, a hivatalos Facebook-oldalon is állíthatunk be értesítéseket, nehogy lemaradjunk egy izgalmas, élő koncertről.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom