Close
Így lehetne nyáron eljutni a horvát tengerpartra

Így lehetne nyáron eljutni a horvát tengerpartra

Déli szomszédaink már javában dolgoznak azon, hogy ne legyen üres a horvát tengerpart a nyáron.

Horvátországban a teljes turizmus kilencven százalékát a külföldi turisták adják, a turizmusból származik a horvát nemzeti össztermék ötöde, ezért nagyon fontos nekik, hogy a turisztikai ágazat a nyáron működhessen. Tavaly közel húszmillió turista érkezett az országba, ebből több mint hatszázezer Magyarországról, és hétszázezer Csehországból.

Horvátország már egyeztetéseket folytat Csehországgal egy „turistafolyosó” létrehozásáról, azoknak a turistáknak a számára, akik igazolni tudják, hogy nem fertőződtek meg a koronavírussal – ezt egy rádióinterjúban nyilatkozta Gari Cappelli horvát turisztikai miniszter.

A Portfolio cikke szerint nem elképzelhetetlen, hogy egy hasonló modell működhet majd az osztrák és a magyar turisták számára is. “Már egyeztettünk Csehországgal arról, hogy tegyenek javaslatokat, és mi is megtesszük a mieinket” – fogalmazott a horvát miniszter.

csehország | Horvátország | turizmus | tengerpart | magyarország

FOLYTASD EZZEL

Vacsoráznál az Outlander sztárjával? Ezen a tematikus luxusutazáson megteheted

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom