Close
Így pótolhatod be a kimaradt karácsonyi élményeket, júliusban

Így pótolhatod be a kimaradt karácsonyi élményeket, júliusban

Sajnálatos módon a koronavírus miatt rengeteg ünnephez köthető programot vagyunk kénytelenek elengedni idén. Némi kárpótlásként most különleges programot hirdet egy folyami luxushajózási társaság.

Az Uniworld Boutique River Cruises Karácsony júliusban elnevezéssel hajóutakat indít a Dunán.

Az időjárási körülményeket leszámítva a karácsonyi dekorációval feldíszített fedélzeten minden olyan lesz, mint egy ünnepre hangoló decemberi napon:

rendeznek adventi vásárt kézműves termékekkel, lehet közösen mézeskalácsot sütni, valamint díszeket és ünnepi koktélokat készíteni.

A hajón található moziban karácsonyi filmeket vetítenek, és még magával a Mikulással is fotózkodhatnak az utasok. A konyhában téliesített ételek és italok készülnek, például forralt bor, fagyasztott forró csokoládé és tojáslikőr.

Július 11-én és 18-án szedi fel a horgonyt az S. S. Maria Theresa, amely hét napig csordogál a Dunán, miközben kiköt többek között Budapesten, Passauban, Bécsben és Salzburgban.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Unsplash, Pixabay)

duna | utazás | karácsony | budapest | hajózás

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram