Close
Így pótolhatod be a kimaradt karácsonyi élményeket, júliusban

Így pótolhatod be a kimaradt karácsonyi élményeket, júliusban

Sajnálatos módon a koronavírus miatt rengeteg ünnephez köthető programot vagyunk kénytelenek elengedni idén. Némi kárpótlásként most különleges programot hirdet egy folyami luxushajózási társaság.

Az Uniworld Boutique River Cruises Karácsony júliusban elnevezéssel hajóutakat indít a Dunán.

Az időjárási körülményeket leszámítva a karácsonyi dekorációval feldíszített fedélzeten minden olyan lesz, mint egy ünnepre hangoló decemberi napon:

rendeznek adventi vásárt kézműves termékekkel, lehet közösen mézeskalácsot sütni, valamint díszeket és ünnepi koktélokat készíteni.

A hajón található moziban karácsonyi filmeket vetítenek, és még magával a Mikulással is fotózkodhatnak az utasok. A konyhában téliesített ételek és italok készülnek, például forralt bor, fagyasztott forró csokoládé és tojáslikőr.

Július 11-én és 18-án szedi fel a horgonyt az S. S. Maria Theresa, amely hét napig csordogál a Dunán, miközben kiköt többek között Budapesten, Passauban, Bécsben és Salzburgban.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Unsplash, Pixabay)

hajó | utazás | duna | út | budapest

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram