Close
Így válasszunk egyedi ajándékot

Így válasszunk egyedi ajándékot

Vannak pillanatok, amikor még a gyakorlott ajándékbeszerzők is nehéz feladat előtt állnak, hogy beszerezzék szerettük számára a megfelelő tárgyat. Praktikus döntés lehet, ha olyan névre és személyre szabható ajándékot választunk, ami biztosan célba talál a megajándékozottnál.

 

A legjobb, ha valami egyedit választunk

Az egyedi meglepetések száma szinte végtelen, így sok lehetőség adódik arra, hogy kiválasszunk egy igazán leleményes tárgyat. Csak egy jó ötlet kell hozzá, amely a megajándékozott személyiségének igényére alapul. Vannak, amikor az általánosan elfogadott tárgyak érnek leginkább célba, de az is előfordulhat, hogy valami igazán őrült és kreatív elképzelés lesz a befutó.

Az, ha egyedileg készítünk ajándékot, akkor is telitalálat lehet, ha nem is igazán tudunk sok mindent az illető igényeiről vagy személyiségéről. Ha te is szeretnél az ünnepek közeledtével személyre szabható ajándékot beszerezni szeretteidnek, látogass el az ötletekért a GravírKirály oldalára, ahol a jobbnál jobb egyedi ajándékok kínálatát tekintheted meg.

 

Mire figyeljünk az egyedi ajándék kiválasztásakor?

Amikor valaki eldönti, hogy ő egyedi elképzelés alapján megvalósított kiegészítővel kívánja megörvendeztetni ismerősét, sok esetben kemény fába vágja a fejszéjét, mert vannak olyan tárgyak, amelyek beszerzése nem könnyű, vagy esetlegesen nem egyszerű a kitalált ötlet megvalósítása.

Fontos tehát, hogy az elképzeléseink a megvalósíthatóság határán ne nyúljanak túl. Legyen ötletes, de megvalósítható is egyben. Felmerülhet bennünk az is, hogy egy kézműves egyedi ajándékot adunk, azonban az ilyen jellegű tárgyak saját kezű, igényes megvalósítása sokszor nehezebb, vagy éppen időnk jut rá kevés. Abban azonban sokan egyetértenek, hogy ezeket az egyedileg gyártott tárgyakat sokkal nagyobb öröm is ajándékba adni, illetve hogy a személyre szabott kellék jóval többet fog érni annak, aki kapja, mintha valamilyen sokadik csecsebecsét kapna.

Az egyedileg legyártatott ajándékok előnye az is, hogy nem csak a megajándékozott személyével, hanem a jeles eseménnyel is kifejezetten harmóniába hozható a tárgy, ami nagyon gyorsan az ünnep körüli események középpontjába és az ajándékozott szívéhez közel kerülhet.

A kézműves termékek esetében az is lehetséges, hogy felvesszük a készítővel a kapcsolatot, és az ő kézügyessége, illetve a mi ötletünk ötvözeteként készíttetünk el valamilyen kedves emléket. Ez egészen biztos, hogy kortól függetlenül hatalmas örömöt fog jelenteni annak, aki kapja majd. Érdemes ezekben az esetekben akár valamilyen használati tárgyra gondolni ajándékként, mert azt egészen biztosan hosszú ideig boldogan igénybe veszi majd a tulajdonosa.

 

Az egyedileg készített ajándékok egyes esetben többórás munkát is igényelhetnek készítőjétől, ezért elképzelhető, hogy nem lesz a legtakarékosabb megoldás, de az nem is kérdés, hogy amikor ilyen tárgyat adunk, hatásos és örömteli lesz az ünneplés.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram