Így válasszunk egyedi ajándékot

Vannak pillanatok, amikor még a gyakorlott ajándékbeszerzők is nehéz feladat előtt állnak, hogy beszerezzék szerettük számára a megfelelő tárgyat. Praktikus döntés lehet, ha olyan névre és személyre szabható ajándékot választunk, ami biztosan célba talál a megajándékozottnál.

 

A legjobb, ha valami egyedit választunk

Az egyedi meglepetések száma szinte végtelen, így sok lehetőség adódik arra, hogy kiválasszunk egy igazán leleményes tárgyat. Csak egy jó ötlet kell hozzá, amely a megajándékozott személyiségének igényére alapul. Vannak, amikor az általánosan elfogadott tárgyak érnek leginkább célba, de az is előfordulhat, hogy valami igazán őrült és kreatív elképzelés lesz a befutó.

Az, ha egyedileg készítünk ajándékot, akkor is telitalálat lehet, ha nem is igazán tudunk sok mindent az illető igényeiről vagy személyiségéről. Ha te is szeretnél az ünnepek közeledtével személyre szabható ajándékot beszerezni szeretteidnek, látogass el az ötletekért a GravírKirály oldalára, ahol a jobbnál jobb egyedi ajándékok kínálatát tekintheted meg.

 

Mire figyeljünk az egyedi ajándék kiválasztásakor?

Amikor valaki eldönti, hogy ő egyedi elképzelés alapján megvalósított kiegészítővel kívánja megörvendeztetni ismerősét, sok esetben kemény fába vágja a fejszéjét, mert vannak olyan tárgyak, amelyek beszerzése nem könnyű, vagy esetlegesen nem egyszerű a kitalált ötlet megvalósítása.

Fontos tehát, hogy az elképzeléseink a megvalósíthatóság határán ne nyúljanak túl. Legyen ötletes, de megvalósítható is egyben. Felmerülhet bennünk az is, hogy egy kézműves egyedi ajándékot adunk, azonban az ilyen jellegű tárgyak saját kezű, igényes megvalósítása sokszor nehezebb, vagy éppen időnk jut rá kevés. Abban azonban sokan egyetértenek, hogy ezeket az egyedileg gyártott tárgyakat sokkal nagyobb öröm is ajándékba adni, illetve hogy a személyre szabott kellék jóval többet fog érni annak, aki kapja, mintha valamilyen sokadik csecsebecsét kapna.

Az egyedileg legyártatott ajándékok előnye az is, hogy nem csak a megajándékozott személyével, hanem a jeles eseménnyel is kifejezetten harmóniába hozható a tárgy, ami nagyon gyorsan az ünnep körüli események középpontjába és az ajándékozott szívéhez közel kerülhet.

A kézműves termékek esetében az is lehetséges, hogy felvesszük a készítővel a kapcsolatot, és az ő kézügyessége, illetve a mi ötletünk ötvözeteként készíttetünk el valamilyen kedves emléket. Ez egészen biztos, hogy kortól függetlenül hatalmas örömöt fog jelenteni annak, aki kapja majd. Érdemes ezekben az esetekben akár valamilyen használati tárgyra gondolni ajándékként, mert azt egészen biztosan hosszú ideig boldogan igénybe veszi majd a tulajdonosa.

 

Az egyedileg készített ajándékok egyes esetben többórás munkát is igényelhetnek készítőjétől, ezért elképzelhető, hogy nem lesz a legtakarékosabb megoldás, de az nem is kérdés, hogy amikor ilyen tárgyat adunk, hatásos és örömteli lesz az ünneplés.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom