Close
A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

Ritkán hibázik az IKEA, ha kampányokról, társadalmi felelősségvállalásról, vagy a termékeikről van szó. A svéd lakberendezési óriás augusztus utolsó hétvégéjén az alvásra fókuszál, jobban mondva bemutatja, miért is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a hálószobában, az ágyban, alvás közben és utána is. A MOM Sport Centernél Alvóbárt találunk majd, ahol meglepő módon még aludni is lehet.

A konkrét szusszanáshoz IKEA Family kártya kell, és 45 percig mehet a szieszta, augusztus 30-án, pénteken 12:00–14:45-ig, illetve szombaton szintén ugyanebben az idősávban. Persze az Alvóbár kampány nem mást hivatott promotálni, mint a pihentető alvást, kényelmes esti időtöltést, kiváló matracokat, ezért matracteszt, tanácsadás, szakértői beszélgetések, stílustanácsadás is a programok között szerepel.

Szerveznek svéd villásreggelit az ágyban, jógafoglalkozásokat, irányított meditációt, gyógytornász szaktanácsadást a helyes nyújtózkodásról, mindezeket persze a márkához passzoló, könnyed és családbarát hangulatban.

Pontos programot ITT találsz.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom