Close
A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

Ritkán hibázik az IKEA, ha kampányokról, társadalmi felelősségvállalásról, vagy a termékeikről van szó. A svéd lakberendezési óriás augusztus utolsó hétvégéjén az alvásra fókuszál, jobban mondva bemutatja, miért is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a hálószobában, az ágyban, alvás közben és utána is. A MOM Sport Centernél Alvóbárt találunk majd, ahol meglepő módon még aludni is lehet.

A konkrét szusszanáshoz IKEA Family kártya kell, és 45 percig mehet a szieszta, augusztus 30-án, pénteken 12:00–14:45-ig, illetve szombaton szintén ugyanebben az idősávban. Persze az Alvóbár kampány nem mást hivatott promotálni, mint a pihentető alvást, kényelmes esti időtöltést, kiváló matracokat, ezért matracteszt, tanácsadás, szakértői beszélgetések, stílustanácsadás is a programok között szerepel.

Szerveznek svéd villásreggelit az ágyban, jógafoglalkozásokat, irányított meditációt, gyógytornász szaktanácsadást a helyes nyújtózkodásról, mindezeket persze a márkához passzoló, könnyed és családbarát hangulatban.

Pontos programot ITT találsz.

Ez is érdekelhet:

hygge | alvás | ikea | hálószoba | ágy

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram