Close
A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

A svédek tudják csak igazán, hogyan kell aludni

Ritkán hibázik az IKEA, ha kampányokról, társadalmi felelősségvállalásról, vagy a termékeikről van szó. A svéd lakberendezési óriás augusztus utolsó hétvégéjén az alvásra fókuszál, jobban mondva bemutatja, miért is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a hálószobában, az ágyban, alvás közben és utána is. A MOM Sport Centernél Alvóbárt találunk majd, ahol meglepő módon még aludni is lehet.

A konkrét szusszanáshoz IKEA Family kártya kell, és 45 percig mehet a szieszta, augusztus 30-án, pénteken 12:00–14:45-ig, illetve szombaton szintén ugyanebben az idősávban. Persze az Alvóbár kampány nem mást hivatott promotálni, mint a pihentető alvást, kényelmes esti időtöltést, kiváló matracokat, ezért matracteszt, tanácsadás, szakértői beszélgetések, stílustanácsadás is a programok között szerepel.

Szerveznek svéd villásreggelit az ágyban, jógafoglalkozásokat, irányított meditációt, gyógytornász szaktanácsadást a helyes nyújtózkodásról, mindezeket persze a márkához passzoló, könnyed és családbarát hangulatban.

Pontos programot ITT találsz.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom