Close
Ilyen volt a digitális budapesti divathét a kulisszák mögött

Ilyen volt a digitális budapesti divathét a kulisszák mögött

Az idei BCEFW más volt, mint amit eddig megszokhattunk.

Az ősz nagy divatheteit virtuálisan, vagy csak limitált nézősereg előtt rendezték meg a világ divatfővárosaiban. A digitális megvalósítás mellett határozott Budapesten a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) főszervezője is, és a körülmények miatt egyértelműen beigazolódott, hogy helyes döntést hoztak. A budapesti divathét így olyan esemény lett, ami kétszer történt meg: egyszer, amikor a runway show-kat rögzítették, és még egyszer, amikor a divathét október 6–7-én lezajlott az online térben. A Roadster ott volt a kulisszák mögött, így most megmutatjuk, milyen volt az idei őszi divathét belülről.

bcefw | MDDÜ | hfda | bata-jakab zsófia | budapest fashion week

FOLYTASD EZZEL

Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

Meglepő fordulat, de a Nagy Lebowski kardigánja nagyot megy idén ősszel

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom