Ilyen volt a digitális budapesti divathét a kulisszák mögött

Az idei BCEFW más volt, mint amit eddig megszokhattunk.

Az ősz nagy divatheteit virtuálisan, vagy csak limitált nézősereg előtt rendezték meg a világ divatfővárosaiban. A digitális megvalósítás mellett határozott Budapesten a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) főszervezője is, és a körülmények miatt egyértelműen beigazolódott, hogy helyes döntést hoztak. A budapesti divathét így olyan esemény lett, ami kétszer történt meg: egyszer, amikor a runway show-kat rögzítették, és még egyszer, amikor a divathét október 6–7-én lezajlott az online térben. A Roadster ott volt a kulisszák mögött, így most megmutatjuk, milyen volt az idei őszi divathét belülről.

budapest fashion week | hfda | bata-jakab zsófia | MDDÜ | bcefw

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom