Close
Íme, egy divatos és kényelmes forgószék exkluzív irodákba!

Íme, egy divatos és kényelmes forgószék exkluzív irodákba!

Akár home office-ban dolgozik valaki, akár irodában, az egyik legfontosabb bútor számára a forgószék. A bőséges kínálat ellenére azonban nehéz olyat találni, mely egyszerre kényelmes, ergonomikus és még divatos is. Pedig van ilyen! Mutatjuk is, mit kell tudni róla.

Ergonómia az irodában

Az ergonomikus iroda kifejezés nem új keletű, sokan hallottak már róla. Akkor beszélhetünk erről, ha a bútorok, eszközök kiszolgálják az emberek igényeit, nem kell attól tartani, hogy egészségkárosodást szenved valaki a munkahelyén. Az irodai bútorok közül a legfontosabb e szempontból a megfelelő forgószék kiválasztása.

Az Office Plazáról megrendelhető Samurai forgószék nagyon jó lehet azoknak, akik kényelmes és dizájnos, ugyanakkor tartós és megbízható irodai széket keresnek! Annyira népszerű az irodai székeket, bútorokat, irodaszereket forgalmazó bolt e terméke, hogy külön kategóriába rakták.

A kínálatot végignézve mi magunk is meggyőződhetünk arról, hogy valamennyi Samurai forgószék valóban rendelkezik ergonomikus tulajdonságokkal, ezenkívül a különleges dizájnnak köszönhetően nagyon mutatósak is.

Mi jellemzi a Samurai forgószékeket?

A Samurai forgószékek három ország szakértelmének összefonódásából születtek meg: a tervezés Japánban folyik, a székek összeszerelése Oroszországban, míg a tesztelés Svájcban. Mindenhol a legmagasabb színvonalon hajtják végre a feladatokat, így nem is csoda, hogy manapság a Samurai forgószék az egyik legnépszerűbb irodai szék.

Két fajtája van: a hálós és a bőrborítással rendelkező. A hálós forgószék főleg a fiatalabb vezetők kedvence, mivel légies, könnyed hangulatot képes teremteni bármely irodában. A főnöki forgószékek közül kiemelkedik extra felszereltségével, modernségével.

Ha nyáron is folyik munka, akkor érdemes ezt a típust választani, mert egyáltalán nem izzad meg benne ülve az ember. Jól szellőző, mégis erős anyagból készülnek az ilyen hálós irodai forgószékek, így további előnyük a rugalmas háttámla, a tartósság – és nem utolsósorban a fiatalos kinézet.

Annak sem kell azonban lemondania erről a divatos ülőalkalmatosságról, akit zavar a hálós ülőlap: az Office Plaza termékei között párnázott üléstakaró is kapható a Samurai székekhez!

Exkluzív főnöki forgószék

Kétségtelen, hogy a NewLeather bőrkárpitozású ülőlappal és háttámlával rendelkező verziók komolyabban hatnak. Többféle színben is kaphatók, így biztosan megtaláljuk közülük azt, amelyik a főnöki iroda ékessége lehet.

A kényelmességet és megbízhatóságot biztosító extrák e termékek esetében is elérhetők: a csendes multiblock mechanika, a 3D fejtámla, a 4D karfa, a kétzónás deréktámasz. Halkan guruló, teljesen ergonomikus, tökéletes tervezésű forgószékekről van szó, melyekhez lábtámaszt is választhatunk.

Ha tehát exkluzív helyiségbe, főnöki irodába, tárgyalóba, fiatalos munkahelyre, de akár home office-ba keres valaki különleges tulajdonságokkal bíró irodai széket, mindenképp a Samurai forgószéket válassza!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram