Close
Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

A covid két éve óta most először tér vissza a budapesti látvány, amit már lassan harminc éve ismerünk és szeretünk.

2019 óta idén rendezik meg először a Sziget fesztivált a Hajógyárin: íme az első fotók a szigetet befoglaló fiatalokról, ahogy átmennek az ikonikus K-hídon.

Ebben a vonulásban benne van a fiatalság, az életigenlés, a szabadság, a bulizás, a felhőtlenség: minden, amiből a koronavírusos években nagyon keveset kaptunk, ezért is örülünk annyira ezeknek az első Sziget-fotóknak.

A 28. Szigetet idén augusztus 10. és 15. között rendezik meg, a képeken a nulladik napra mennek az első bulizók. A fellépők közt lesz többek között visszatérőként Dua Lipa, a Kings of Leon, a Tame Impala és az Arctic Monkeys, a napijegyek harmincezer forinttól kezdődnek.

(Fotók: MTI/Balogh Zoltán)

első nap | buli | budapest | Sziget Fesztivál | zene

FOLYTASD EZZEL

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram