Close
Kiderült, mikor lehet végre vége az élelmiszer-inflációnak

Kiderült, mikor lehet végre vége az élelmiszer-inflációnak

A szakemberek szerint nemsokára.

Műtrágyahiány is felelt az élelmiszer-inflációért, ám hamarosan változás állhat be, és április-május környékén tizenöt-húsz százalékkal csökkenhet a tejtermékek ára – olvasható az Index cikkében. 

Bige László, a legnagyobb magyar műtrágyagyárak tulajdonosa gázárcsökkenésről számolt be az ATV Híradónak, ami azt jelenti, hogy a műtrágya is olcsóbb lett.

Raskó György agrárközgazdász szerint néhány hét múlva megáll az élelmiszer-infláció, mivel egyre több jelzés érkezik azzal kapcsolatban, hogy az élelmiszer-eladások volumene drasztikusan csökken ebben a hónapban. Azt mondja, a drágaság és az amiatt visszaesett kereslet lesz az oka az infláció végének.

(Forrás: Index, fotók: Getty Images)

vége | magyarország | infláció | csökkenés | élelmiszer

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Itt az első magyar luxustorta: bemutatkozott a szarvasgombával készülő La Truff’

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom