Close
Ingyenes a könyvkölcsönzés a New York Public Library e-könyvtárból

Ingyenes a könyvkölcsönzés a New York Public Library e-könyvtárból

A közkönyvtárak is ugyanúgy betartják a rendeleteket New Yorkban, és jelenleg éppen határozatlan ideig bezárásra kényszerült a város legnagyobb és legszebb könyvszentélye is. Megnyitották viszont e-book rendszerüket, a SimplyE-t. Olvasótagság sem kell hozzá, AppStore-ból és Google Playből is letölthető.

Éjjel-nappal kölcsönözhetünk, ha szeretjük az e-bookokat, hiszen a New York Public Library a SimplyE applikáción keresztül ingyenes könyvletöltést biztosít mindazoknak, akik szívesen élnének a lehetőséggel.

Egy ember legfeljebb három kötetet tölthet le, követve a mértékletesség elvét.

Persze, a legkedveltebbekre várólista van, amire fel kell iratkozni, így például ne számítson senki Harry Potterekre, a Trónok harcára, vagy a Vajákra, de sok érdekességet, kincset lehet találni, random nézelődés közben. A szolgáltalás működik, nekünk már sikerült is beszerezni egy Mark Twain-regényt.

Mintegy nyolcszázezer digitalizált dokumentum, kézirat, fotó, térkép között is nézelődhetünk, ha inkább ez az érdeklődési körünk. Illatuk sajnos nincs, de azért ez egy elég nagylelkű lépés a világhírű könyvtártól.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom