Close
Ingyenes kiállítás nyílik fiatal művészek munkáiból

Ingyenes kiállítás nyílik fiatal művészek munkáiból

A youngart online galéria célja, hogy összekösse a fiatal tehetségeket a műkedvelő nagyközönséggel, segítsen műveik népszerűsítésében és értékesítésében, valamint anyagi jellegű támogatást nyújtson.

A szakmai közösség első pályázata lezárult, a Youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíjprogram zsűrije közel száz jelentkező közül választotta ki azt a tíz döntős művészt, akiknek alkotásiból ingyenes tárlat nyílik 2021. június 1. és július 2. között a Porsche Centrum Budapest szalonban. Az ösztöndíjprogram győztesét a kiállítás első napján hirdetik ki, aki fél éven keresztül havi anyagi támogatásban részesül.

A döntős kiállító művészek mind a youngart online galéria közösségének tagjai és a kiállításon szereplő művek megvásárolhatóak a youngart.hu online galériában.

youngart gallery | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram