Close
Nagylelkű felajánlást tett a BKK is az Ukrajnából érkező menekülteknek

Nagylelkű felajánlást tett a BKK is az Ukrajnából érkező menekülteknek

Beáll a segítők sorába a budapesti társaság.

A háborúval sújtott területekről menekülők március 4-től személyazonosításra alkalmas ukrán okmány felmutatásával díjmentesen utazhatnak járatokon.

Itt lehet elolvasni a legfontosabb tudnivalókat a díjmentes utazás feltételeivel és a fővárosi közösségi közlekedéssel kapcsolatban.

A BKK a Facebook-oldalán azt is írja, “Ne feledd, a figyelmesség nem kerül semmibe: arra kérünk, hogy a BKK járatain közlekedő menekültek mellett ne menj el segítségnyújtás nélkül.”

Korábban megírtuk, hogy szép gesztust tett a Wizz Air is, itt pedig azt szedtük össze, hogyan segíthetsz a háború érintettjein. 

(Forrás: a BKK Facebook-oldala, fotó: Getty Images)

utazás | budapest | menekültek | háború | ukrajna

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram