Close
A világ egyik leghíresebb operaháza ingyen elérhetővé tette mindenét

A világ egyik leghíresebb operaháza ingyen elérhetővé tette mindenét

A Sydney-i Operaház is belép a digitális világba.

A március 17-e óta zárva tartó világhírű intézmény a hivatalos oldalán elérhetővé tette előadásai felvételeit, továbbá különféle témájú beszélgetéseket, valamint eddig még sehol be nem mutatott érdekességeket és háttéranyagokat is.

A digitális évada részeként új, megrendelhető tartalmakat is hozzáférhetővé tesz az operaház, illetve igyekeznek kihasználni a streaminglehetőségeket is. A felvételeket bárki megnézheti számítógépén vagy akár mobiltelefonján – teljesen ingyen.

“Mostanság nem fogadhatjuk a közönségünket, de a művészet, a kultúra és a szórakoztatás legjobb pillanatai online eljutnak hozzájuk. Remélem, hogy az opera új digitális programja a kreativitás nemzeti szimbóluma lesz, és világszerte segít összekötni az embereket, és ösztönzi, megnyugatja őket ebben a nehéz időszakban” – mondta Louise Herron, az opera főigazgatója.

Elsőként az ausztrál Missy Higgins 2019-es előadását közvetítették online, szombaton pedig Beethoven Kilencedik szimfóniá-ját lehet meghallgatni a Sydney-i Szimfonikus Zenekar előadásában egy 2018-as felvételről.

További részletekért ide érdemes kattintani.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom