Close
A világ egyik leghíresebb operaháza ingyen elérhetővé tette mindenét

A világ egyik leghíresebb operaháza ingyen elérhetővé tette mindenét

A Sydney-i Operaház is belép a digitális világba.

A március 17-e óta zárva tartó világhírű intézmény a hivatalos oldalán elérhetővé tette előadásai felvételeit, továbbá különféle témájú beszélgetéseket, valamint eddig még sehol be nem mutatott érdekességeket és háttéranyagokat is.

A digitális évada részeként új, megrendelhető tartalmakat is hozzáférhetővé tesz az operaház, illetve igyekeznek kihasználni a streaminglehetőségeket is. A felvételeket bárki megnézheti számítógépén vagy akár mobiltelefonján – teljesen ingyen.

“Mostanság nem fogadhatjuk a közönségünket, de a művészet, a kultúra és a szórakoztatás legjobb pillanatai online eljutnak hozzájuk. Remélem, hogy az opera új digitális programja a kreativitás nemzeti szimbóluma lesz, és világszerte segít összekötni az embereket, és ösztönzi, megnyugatja őket ebben a nehéz időszakban” – mondta Louise Herron, az opera főigazgatója.

Elsőként az ausztrál Missy Higgins 2019-es előadását közvetítették online, szombaton pedig Beethoven Kilencedik szimfóniá-ját lehet meghallgatni a Sydney-i Szimfonikus Zenekar előadásában egy 2018-as felvételről.

További részletekért ide érdemes kattintani.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom