Close
A párizsi opera egy hétig ingyen elérhetővé teszi a világ legszebb balettelőadását

A párizsi opera egy hétig ingyen elérhetővé teszi a világ legszebb balettelőadását

Március 30-án, este 19:30-kor debütál a Paris Opera honlapján a káprázatosan szép balettelőadás, Csajkovszkij klasszikusa, a balettörténet legtöbbet játszott darabja: A hattyúk tava

Természetes, hogy a francia főváros egyik legfontosabb kulturális intézménye is próbál a lehetőségeihez képest cselekedni, és szépséget, kellemes perceket csempészni az otthonokba. A France tv közreműködésével a leghíresebb és legnépszerűbb opera- és balettelőadásaikat vetítik, heti bontásban. Most A hattyúk tavá-n a sor.

Az eddig meghirdetett repertoár és idősávok:

Március 30. – április 5-ig: A hattyúk tava (2019)
Április 6. – 12-ig: A sevillai borbély  (2014)
Április 13. – 19-ig: Tribute to Jerome Robbins (2018)
Április 20. – 26-ig: Hoffmann meséi (2016)
Április 27. – május 3-ig: Carmen (2017)

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Operadeparis.fr)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom