Close
Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Remek hangulatú, időutazással felérő élmény vár a résztvevőkre és a régi autók rajongóira a IV. International Budapest–Tata Rallye Historicon.

Látványnak sem lesz utolsó, ahogyan a mezőny május 4-én elindul Budapestről, hogy körülbelül kétszáz kilométeres autókázás után érkeznek meg a versenyzők Tatára, majd a vasárnapi célba is itt futnak be a járművek. Az út során több érdekes helyszínt, normál forgalom elől elzárt (de nem lezárt) erdei utakat is érintenek.

Idén negyven autóban maximalizálták az indulást. Igazi raliérzést élhet át minden versenyző a rajtceremóniától kezdve az ellenőrző pontokon át a célba érkezésig, a nézők és a verseny követői pedig ámulhatnak a szebbnél-szebb régi kocsikon.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

rallye | tata | látvány | régi autók | konvoj

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram