Close
Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Remek hangulatú, időutazással felérő élmény vár a résztvevőkre és a régi autók rajongóira a IV. International Budapest–Tata Rallye Historicon.

Látványnak sem lesz utolsó, ahogyan a mezőny május 4-én elindul Budapestről, hogy körülbelül kétszáz kilométeres autókázás után érkeznek meg a versenyzők Tatára, majd a vasárnapi célba is itt futnak be a járművek. Az út során több érdekes helyszínt, normál forgalom elől elzárt (de nem lezárt) erdei utakat is érintenek.

Idén negyven autóban maximalizálták az indulást. Igazi raliérzést élhet át minden versenyző a rajtceremóniától kezdve az ellenőrző pontokon át a célba érkezésig, a nézők és a verseny követői pedig ámulhatnak a szebbnél-szebb régi kocsikon.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom