Close
Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Gyönyörű régi autók konvoját csodálhatjuk meg május 4-én

Remek hangulatú, időutazással felérő élmény vár a résztvevőkre és a régi autók rajongóira a IV. International Budapest–Tata Rallye Historicon.

Látványnak sem lesz utolsó, ahogyan a mezőny május 4-én elindul Budapestről, hogy körülbelül kétszáz kilométeres autókázás után érkeznek meg a versenyzők Tatára, majd a vasárnapi célba is itt futnak be a járművek. Az út során több érdekes helyszínt, normál forgalom elől elzárt (de nem lezárt) erdei utakat is érintenek.

Idén negyven autóban maximalizálták az indulást. Igazi raliérzést élhet át minden versenyző a rajtceremóniától kezdve az ellenőrző pontokon át a célba érkezésig, a nézők és a verseny követői pedig ámulhatnak a szebbnél-szebb régi kocsikon.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom