Close
Varázslatos útifilm mutatja be Irán rejtett szépségét

Varázslatos útifilm mutatja be Irán rejtett szépségét

Stanislas Giroux Curves of Iran című kisfilmje egy nagyszerű utazási videó, hiszen egyrészről zseniálisan megragadja az iráni vendégszeretetet, másrészről pedig csodálatosan bemutatja a lenyűgöző perzsa kultúrát.

A filmes az iráni emberek titkos életébe is bepillantást rejt, melyben a mosolyoké, az önfeledt szórakozásé a főszerep.

 

A kisfilm vágásai, látványvilága és zenéje is magával ragadó, így tökéletes esszenciája mindannak, amiért az országot csak imádni lehet.

(Fotó: Getty Images)

perzsa kultúra | utazási videó | perzsa | útifilm | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram