Close
Eddig teljesen ismeretlen kőpiramisra bukkant egy tiktokker Skóciában

Eddig teljesen ismeretlen kőpiramisra bukkant egy tiktokker Skóciában

Eddig miért nem tudtunk erről?!

Az ember azt hiszi, hogy olyan országokról, mint mondjuk Skócia, azért eléggé tud mindent. De nagyon-nagyon téved (ami mellesleg szuper dolog!), ugyanis a semmiből felbukkannak egészen elképesztő újdonságok. Ilyen ez a kőpiramis is, amit egy tiktokker fedezett fel, és azóta megőrül érte az internet.

A piramis Edinburgh-től északra bújik el egy erdő sűrűjében, és elsőre olyan, mintha az ókori Egyiptomból teleportálták volna ide.

A piramisnak neve is van: Prince Albert Monumentnek hívják, és a Cairngorms Nemzeti Parkban van, valamint kiderült róla, hogy nincs is egyedül; egyike annak a tizenhat piramisnak, amit a királyi ház tagjai számára építettek.

A Prince Albert a legnagyobb a piramisok közül, 1861-ben épült, és tényleg sokakat megdöbbentett, például az ezt megmutató TikTok-videó alatt valaki azt kommenteli, hogy több mint negyven éve él Skóciában, és fogalma sem volt róla, hogy ez létezik.

Mindig nagyon szeretjük az ilyen meglepetéseket!

(Forrás: TimeOut, fotók: Wikipédia, TimeOut)

edinburgh | kőpiramis | piramis | tiktok | Skócia

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram