Close
Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Kelet és Nyugat találkozásánál, két kontinensen, két kultúra olvasztótégelyeként született meg Isztambul, ami minden pillanatban képes magával ragadni az utazót.

A Timelap Pro látványos útifilmjében a drónfelvételeknek köszönhetően nemcsak Isztambul látványosságait ismerhetjük meg, hanem úgy érezhetjük, egy teljesen új világ nyitja ki a kapuit, hogy aztán megengedje, hogy felfedezzük rejtett titkait.

A zseniális kameramunkát és vágásokat fantasztikus, kifejezetten a projekt számára komponált zene egészíti ki, hogy a varázslatot teljessé tegye.

(Fotó: Getty)

utazási videó | Isztambul | video | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Ha várod már az igazi tavaszt, ez a videó neked szól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram