Close
Itt a tavasz! – 3 programötlet gyermekes családoknak

Itt a tavasz! – 3 programötlet gyermekes családoknak

Itt a tavasz, ami csak azt jelentheti, hogy itt az idő, hogy a családi társas délutánokat felváltsák a kinti programok. Milyen programok várhatnak a gyermekes családokra? Olvasd el cikkünket, ahol egészen biztosan találsz neked is tetsző tippet!

Kalandpark – kaland az egész családnak

A tavaszi időjárás során már épp elég meleg van, de még nem túl meleg ahhoz, hogy együtt hódítsatok meg egy kalandparkot! A kalandos pálya nyújtotta kihívások nem csupán a kisebbeket, de a szülőket is egészen biztosan elszórakoztatják majd.

A kalandpark lényege, hogy a föld felett különböző magasságban elhelyezett akadálypályákon kell végigmennie a kalandra vágyónak, amely közben egy vastag drótra erősített karabiner biztosítja, hogy ne essen le. A cél, hogy esés nélkül végigcsinálja a család minden tagja a pályákat, amelyből szuper versenyt is lehet csapni.

 

Kalandpark Magyarországon több helyszínen is található, illetve többfajta környezetben is, így csupán rajtatok áll, hogy nektek melyik a legszimpatikusabb park. Több helyen a kalandpark mellett bobpálya is található, így a kalandparkos mászás fáradalmait egy kis száguldós élménnyel enyhítheti a család ezeken a helyszíneken.

Túra – családi felfedezés

A kellemes tavaszi eljövetelével sokan választják a természetben való barangolást, és jól is teszik! A természet különösen tavasszal, amikor nyílnak a virágok és újra megjelennek az állatok gyönyörű tud lenni, ezenfelül szuper dolgokat lehet tanítani a kisebb családtagoknak is.

Hazánk gyönyörű tájakkal és rengeteg túraútvonallal rendelkezik, amelyek között egészen biztosan megtalálja mindenki a számára legideálisabb vonalat. Gyermekekkel érdemes lehet olyan tanösvényt választani, mely során nem csupán a friss levegőn tudnak egy jót túrázni és játszani, hanem tanulhatnak is az érdekességeket tartalmazó táblákból, olykor pedig az interaktív táblák segítségével játékosan is megismerhetik a környéket és elővilágát.

SUP – evezés a családdal

Nem utolsó sorban a tavaszi időjárás egyik nyertes családi program ötlete az elmúlt években a SUP, ugyanis nem csupán a szülők tudják élvezni az evezés nyújtotta élményt. A gyerek SUP segítségével bármely apró SUPos könnyedén és gyorsan szelheti a habokat.

A SUP természetesen nem csupán egy tavaszi kiruccanás erejéig lehet remek program a családnak, de akár a várva várt hétvégi közös családi hobbitok is lehet. Evezzetek akár tavon, akár folyóvízen, egészen biztosan hamar belopja magát a családtagok szívébe ez a mozgásforma.

A tavaszi kellemes időjárás tehát nem kell, hogy csak a természet ébredését jelentse, ugyanis számodra és családod számára is remek lehetőségeket nyit meg. Próbáljátok ki ti is a SUP, a kalandpark vagy épp a túrázás örömét és élvezzétek a friss levegőn eltöltött családi perceket!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram