Close
Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Ebben az évben sem maradnak asztali naptár nélkül a minimáldizájn szerelmesei!

A DOT for You hazai dizájnmárka idén is elkészítette a népszerű Irka határidőnaplók asztali változatát. Ezúttal ingyenesen elérhető formában is!

A DOT for You-val már foglalkoztunk egyszer, most ismét megtesszük, mert ismét felvillantak a radarunkon. Akárcsak más termékekinél, az Irka 2019 asztali naptár esetében is a “kevesebb több” elve érvényesül: nincsenek túlgondolt részletek, felesleges adalékok. Ettől az asztali naptártól azt kapjuk, amire sok évnyi papír-írószer üzletben való keresgélés közepette vágytunk: átlátható szerkezetet, letisztult megjelenést.

Klasszikus fekvő formátum. Heti bontás és havi áttekintő. Mindez ponthálós lapokon, hogy elegendő hely jusson minden fontos feladat, teendő, elintéznivaló feljegyzésére.

Az ingyenesen letölthető naptárt odahaza vagy digitális nyomdában is ki lehet nyomtatni. Aki viszont az eredetit szeretné, nézzen körül A DOT for You honlapján!

irka | határidőnapló | dot for you

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram