Close
Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Ebben az évben sem maradnak asztali naptár nélkül a minimáldizájn szerelmesei!

A DOT for You hazai dizájnmárka idén is elkészítette a népszerű Irka határidőnaplók asztali változatát. Ezúttal ingyenesen elérhető formában is!

A DOT for You-val már foglalkoztunk egyszer, most ismét megtesszük, mert ismét felvillantak a radarunkon. Akárcsak más termékekinél, az Irka 2019 asztali naptár esetében is a “kevesebb több” elve érvényesül: nincsenek túlgondolt részletek, felesleges adalékok. Ettől az asztali naptártól azt kapjuk, amire sok évnyi papír-írószer üzletben való keresgélés közepette vágytunk: átlátható szerkezetet, letisztult megjelenést.

Klasszikus fekvő formátum. Heti bontás és havi áttekintő. Mindez ponthálós lapokon, hogy elegendő hely jusson minden fontos feladat, teendő, elintéznivaló feljegyzésére.

Az ingyenesen letölthető naptárt odahaza vagy digitális nyomdában is ki lehet nyomtatni. Aki viszont az eredetit szeretné, nézzen körül A DOT for You honlapján!

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom