Close
Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Itt a dizájnfanatikusok tökéletes határidőnaplója

Ebben az évben sem maradnak asztali naptár nélkül a minimáldizájn szerelmesei!

A DOT for You hazai dizájnmárka idén is elkészítette a népszerű Irka határidőnaplók asztali változatát. Ezúttal ingyenesen elérhető formában is!

A DOT for You-val már foglalkoztunk egyszer, most ismét megtesszük, mert ismét felvillantak a radarunkon. Akárcsak más termékekinél, az Irka 2019 asztali naptár esetében is a “kevesebb több” elve érvényesül: nincsenek túlgondolt részletek, felesleges adalékok. Ettől az asztali naptártól azt kapjuk, amire sok évnyi papír-írószer üzletben való keresgélés közepette vágytunk: átlátható szerkezetet, letisztult megjelenést.

Klasszikus fekvő formátum. Heti bontás és havi áttekintő. Mindez ponthálós lapokon, hogy elegendő hely jusson minden fontos feladat, teendő, elintéznivaló feljegyzésére.

Az ingyenesen letölthető naptárt odahaza vagy digitális nyomdában is ki lehet nyomtatni. Aki viszont az eredetit szeretné, nézzen körül A DOT for You honlapján!

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom