Close
Hátborzongatóan gyönyörű képek az izlandi vulkánkitörésről

Hátborzongatóan gyönyörű képek az izlandi vulkánkitörésről

Nyolcszáz éve nem történt ilyen a sziget azon részén.

Péntek este vulkánkitörést észleltek az izlandi Reykjanes-félszigeten, a fővárostól negyven kilométerre, ahol néhány órával az első kitörést követően már láva borított el egy négyzetkilométernyi területet. Szakértők szerint mindez “kis aktivitásnak” számít a sziget azon felében.

Mi is megírtuk, hogy nagy robajjal és régóta nem látott lávafolyammal tört ki egy hónapja az Etna, az olasz országos geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV) adatai szerint évek óta nem volt tapasztalható ekkora erejű kitörés.

(Forrás: France24, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Íme a tiltott sziget, ahova száz év óta csak egy család léphet be szabadon a katonaságon kívül
Norvégiában került elő egy skót kislány huszonöt éve tengerbe dobott palackpostája
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom