Close
Különleges, limitált darabszámú pezsgővel köszönti a Bollinger az új James Bond-filmet

Különleges, limitált darabszámú pezsgővel köszönti a Bollinger az új James Bond-filmet

A korlátoztott darabszámú pezsgők Magyarországon is megvásárolhatók. 

James Bond neve összefort a Bollingerrel, az elmúlt négy évtizedben ugyanis az ikonikus pezsgőmárka volt a hivatalos partnere a 007-es ügynökről szóló filmeknek. A Nincs idő meghalni (No Time to Die) című új mozifilm megünneplésére pedig a pezsgőház kiadta limitált darabszámú Special Cuvée-jét.

Az üveg nyakán a 007-es embléma látható, a díszdobozon pedig a Bondot alakító Daniel Craiget ábrázolják legendás Aston Martinja mellett.

James Bond és az Aston Martin elég régóta ismerik egymást, a brit brand pedig a Bollingerhez hasonlóan gondoskodik arról, hogy ezt egy másodpercig se felejtsük el. A franchise huszonötödik filmjeként érkező Nincs idő meghalni megjelenése előtt az autógyártó készített egy videót Licence to Thrill címmel, amelyben bemutatja a kultikus sorozatban felbukkanó autóit. A kisfilmben természetesen kiemelt szerepet kap a Bollinger díszdobozán is megjelenő DB5 is.

(Forrás: Uncrate)

pezsgő | 007 | bond | James Bond | bollinger

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram