Close
Különleges, limitált darabszámú pezsgővel köszönti a Bollinger az új James Bond-filmet

Különleges, limitált darabszámú pezsgővel köszönti a Bollinger az új James Bond-filmet

A korlátoztott darabszámú pezsgők Magyarországon is megvásárolhatók. 

James Bond neve összefort a Bollingerrel, az elmúlt négy évtizedben ugyanis az ikonikus pezsgőmárka volt a hivatalos partnere a 007-es ügynökről szóló filmeknek. A Nincs idő meghalni (No Time to Die) című új mozifilm megünneplésére pedig a pezsgőház kiadta limitált darabszámú Special Cuvée-jét.

Az üveg nyakán a 007-es embléma látható, a díszdobozon pedig a Bondot alakító Daniel Craiget ábrázolják legendás Aston Martinja mellett.

James Bond és az Aston Martin elég régóta ismerik egymást, a brit brand pedig a Bollingerhez hasonlóan gondoskodik arról, hogy ezt egy másodpercig se felejtsük el. A franchise huszonötödik filmjeként érkező Nincs idő meghalni megjelenése előtt az autógyártó készített egy videót Licence to Thrill címmel, amelyben bemutatja a kultikus sorozatban felbukkanó autóit. A kisfilmben természetesen kiemelt szerepet kap a Bollinger díszdobozán is megjelenő DB5 is.

(Forrás: Uncrate)

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom