Ennyire bizarr, és mégis találó filmet még nem láttunk Japánról

Pedig rajzfilm az egész.

Dante Zaballa animációs szakember, aki egészen eredeti módját választotta Japánba tett utazásának megörökítésére. Vagyis ha jobban belegondolunk, nincs is itt semmi igazán meglepő, hiszen hogyan is emlékezhetne stílszerűen egy animátor, mint egy animációval?

Zaballa és barátja, Juan Molinet a hazaút előtt beszélgetni kezdtek, hogy mi volt számukra az utazás legemlékezetesebb része. Zaballa rögzítette a beszélgetést, és ez szolgált a később animáció forgatókönyveként.

Nem titok, hogy a mi, itt a Roadsternél rajongunk a távol-keleti országért, színes, semmihez sem hasonló, kontrasztokkal teli világáért, így ezt a szabálytalan, mégis csupaszív emlékezést nagyon megkedveltük!

japán | video | dante zaballa

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom