Close
Ennyire bizarr, és mégis találó filmet még nem láttunk Japánról

Ennyire bizarr, és mégis találó filmet még nem láttunk Japánról

Pedig rajzfilm az egész.

Dante Zaballa animációs szakember, aki egészen eredeti módját választotta Japánba tett utazásának megörökítésére. Vagyis ha jobban belegondolunk, nincs is itt semmi igazán meglepő, hiszen hogyan is emlékezhetne stílszerűen egy animátor, mint egy animációval?

Zaballa és barátja, Juan Molinet a hazaút előtt beszélgetni kezdtek, hogy mi volt számukra az utazás legemlékezetesebb része. Zaballa rögzítette a beszélgetést, és ez szolgált a később animáció forgatókönyveként.

Nem titok, hogy a mi, itt a Roadsternél rajongunk a távol-keleti országért, színes, semmihez sem hasonló, kontrasztokkal teli világáért, így ezt a szabálytalan, mégis csupaszív emlékezést nagyon megkedveltük!

dante zaballa | japán | video

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom