Close
Magyar kalauzolással barangolhatod be Amerika legszebb nemzeti parkjait

Magyar kalauzolással barangolhatod be Amerika legszebb nemzeti parkjait

Persze csak virtuálisan.

Február 24-ére szervezi következő nagy túráját az Eupolisz Világjáró Club, melynek keretében az Egyesült Államok legszebb nemzeti parkjait lehet megismerni.

A szervezők bő egy éve indították el az előadássorozatot, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltak a budapesti Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon. Bár az ismeretterjesztő előadásokat egyelőre szüneteltetik, virtuális utazások keretében ismét lehetőség nyílik bepillantani egy-egy távoli (vagy épp közeli) ország életébe, lakóinak mindennapjaiba, és fel lehet fedezni velük földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez az Eupolisz Világjáró Club 2021-es online kiadása – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A huszonnegyedik online előadás témája az USA nyugati részének legszebb nemzeti parkjai. Az észak-amerikai túra során az Egyesült Államok és földünk talán leglátványosabb nemzeti parkjait lehet meglátogani a képernyő előtt. A Yellowstone gejzírjei, medvékkel és bölényekkel, az Arches Nemzeti Park egyedülálló sziklahídjai, a Grand Canyon, és sok más felejthetetlen látnivaló vár majd február 24-én 19 órától. Előadó Bodon Pál, az Eupolisz túravezetője.

Eközben a romantikus utazás egy klasszikus formája támad fel ismét Európában. Aki pedig a jövő év végéig felkeresi ezt a tizenöt helyet, annak minden utazási költségét megtérítik.

(Forrás: az Eupolisz Facebook-oldala, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom