Close
Magyar kalauzolással barangolhatod be Amerika legszebb nemzeti parkjait

Magyar kalauzolással barangolhatod be Amerika legszebb nemzeti parkjait

Persze csak virtuálisan.

Február 24-ére szervezi következő nagy túráját az Eupolisz Világjáró Club, melynek keretében az Egyesült Államok legszebb nemzeti parkjait lehet megismerni.

A szervezők bő egy éve indították el az előadássorozatot, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltak a budapesti Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon. Bár az ismeretterjesztő előadásokat egyelőre szüneteltetik, virtuális utazások keretében ismét lehetőség nyílik bepillantani egy-egy távoli (vagy épp közeli) ország életébe, lakóinak mindennapjaiba, és fel lehet fedezni velük földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez az Eupolisz Világjáró Club 2021-es online kiadása – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A huszonnegyedik online előadás témája az USA nyugati részének legszebb nemzeti parkjai. Az észak-amerikai túra során az Egyesült Államok és földünk talán leglátványosabb nemzeti parkjait lehet meglátogani a képernyő előtt. A Yellowstone gejzírjei, medvékkel és bölényekkel, az Arches Nemzeti Park egyedülálló sziklahídjai, a Grand Canyon, és sok más felejthetetlen látnivaló vár majd február 24-én 19 órától. Előadó Bodon Pál, az Eupolisz túravezetője.

Eközben a romantikus utazás egy klasszikus formája támad fel ismét Európában. Aki pedig a jövő év végéig felkeresi ezt a tizenöt helyet, annak minden utazási költségét megtérítik.

(Forrás: az Eupolisz Facebook-oldala, fotók: Unsplash)

nemzeti parkok | usa | amerika | előadás | esemény

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram