Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

A héten mutatták be Párizsban Jean Paul Gaultier by Haider Ackermann Couture kollekcióját, a kifutón bámulatos ruhadarabok követték egymást.

A párizsi divatbemutató hűen tükrözte Haider Ackermann és Jean Paul Gaultier jelmondatát, miszerint

a Couture az, ami megmarad, ha minden mást elfelejtenek.

Haider Ackermann 2023-as Haute Couture kollekciójában végighalad a Jean Paul Gaultier divatház történetén, miközben élvezi a tiszta kiegyensúlyozottságot.

Úgy vélte,

őrületes, mégis rendkívül nyugodt volt a Jean Paul Gaultier sokrétű életművében megjelenő elemekkel játszani.

A tervező úgy fogalmazott:

a ruhadarabok olyan nyelven szólalnak meg, hogy csendnek kell körülvennie őket, hogy az általuk hordozott üzenet hallhatóvá váljon.

(Fotók: Jean Paul Gaultier)

jean paul gaultier | haute couture | divat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom