Close
Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

A héten mutatták be Párizsban Jean Paul Gaultier by Haider Ackermann Couture kollekcióját, a kifutón bámulatos ruhadarabok követték egymást.

A párizsi divatbemutató hűen tükrözte Haider Ackermann és Jean Paul Gaultier jelmondatát, miszerint

a Couture az, ami megmarad, ha minden mást elfelejtenek.

Haider Ackermann 2023-as Haute Couture kollekciójában végighalad a Jean Paul Gaultier divatház történetén, miközben élvezi a tiszta kiegyensúlyozottságot.

Úgy vélte,

őrületes, mégis rendkívül nyugodt volt a Jean Paul Gaultier sokrétű életművében megjelenő elemekkel játszani.

A tervező úgy fogalmazott:

a ruhadarabok olyan nyelven szólalnak meg, hogy csendnek kell körülvennie őket, hogy az általuk hordozott üzenet hallhatóvá váljon.

(Fotók: Jean Paul Gaultier)

jean paul gaultier | haute couture | divat

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom