Close
Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Paola Pivi olasz művésznő a felelős.

Paola Pivi nevét akkor ismerte meg az art szcéna, amikor installációjával sikerült megnyerni az 1999-es Velencei Biennálé Arany Oroszlán díját. Az olasz alkotó akkor egy G 91-es vadászgépet helyezett el a kiállítótérben, fejjel lefelé állítva. A miami The Bass kortárs múzeumban nincsenek ennyire gigantikus mutatványok, de azért a tárlata így is elég érdekesre és szokás szerint enigmatikusra sikerült.

A 46 éves művésznőtől ezúttal színes tollakba bújtatott jegesmedvék, egy nyolcvan matracot felvonultató installáció, egy bivaly, és sok-sok fotó látható március 10-ig. Aki Miamiben jár a következő hónapban, semmiképpen se hagyja ki.

kiállítás | paola pivi | jegemedve | miami | the bass

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom