Close
Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Paola Pivi olasz művésznő a felelős.

Paola Pivi nevét akkor ismerte meg az art szcéna, amikor installációjával sikerült megnyerni az 1999-es Velencei Biennálé Arany Oroszlán díját. Az olasz alkotó akkor egy G 91-es vadászgépet helyezett el a kiállítótérben, fejjel lefelé állítva. A miami The Bass kortárs múzeumban nincsenek ennyire gigantikus mutatványok, de azért a tárlata így is elég érdekesre és szokás szerint enigmatikusra sikerült.

A 46 éves művésznőtől ezúttal színes tollakba bújtatott jegesmedvék, egy nyolcvan matracot felvonultató installáció, egy bivaly, és sok-sok fotó látható március 10-ig. Aki Miamiben jár a következő hónapban, semmiképpen se hagyja ki.

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom