Close
Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Jegesmedvék árasztottak el egy galériát Miamiben

Paola Pivi olasz művésznő a felelős.

Paola Pivi nevét akkor ismerte meg az art szcéna, amikor installációjával sikerült megnyerni az 1999-es Velencei Biennálé Arany Oroszlán díját. Az olasz alkotó akkor egy G 91-es vadászgépet helyezett el a kiállítótérben, fejjel lefelé állítva. A miami The Bass kortárs múzeumban nincsenek ennyire gigantikus mutatványok, de azért a tárlata így is elég érdekesre és szokás szerint enigmatikusra sikerült.

A 46 éves művésznőtől ezúttal színes tollakba bújtatott jegesmedvék, egy nyolcvan matracot felvonultató installáció, egy bivaly, és sok-sok fotó látható március 10-ig. Aki Miamiben jár a következő hónapban, semmiképpen se hagyja ki.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom