Close
Jelenleg ez a legmenőbb installáció a világon

Jelenleg ez a legmenőbb installáció a világon

Bámulatos látványosság lett a föld egyik legnagyobb kültéri digitális reklámtáblájából.

Szöul Gangnam városrészében – igen, erről a bizonyos elegáns kerületről kapta a nevét Psy gigaslágere – található ez az elképesztően vonzó installáció, melyet a Coex bevásárlóközpont oldalára húzott fel egy digitális tervezőstúdió.

Egy összesen húsz, nagy felbontású panelből álló digitális hirdetőtábláról van szó, ami az anaformikus illúziónak köszönhetően (a szem térbeli érzetté alakítja a lapos kijelzőkön megjelenő látványt) olyan optikai csalódást okoz, hogy elmerülve benne azt látjuk, mintha egy hatalmas akváriumban egyik faltól a másikig csapódna a víz.

A D’strict két hónapig épített szuperlátványos alkotása közel nyolcvan méter széles és több mint húsz méter magas. Naponta tizennyolc órán kersztül szolgáltatja a műsort Dél-Korea fővárosában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás, fotó: Travel and Leisure, Travel and Leisure)

FOLYTASD EZZEL
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk
Amikor ezt látod az ablakodból, érdemes lehet azonnal kihívni egy időmágust
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom