Close
Így lehet besűríteni 24 órát csupán két percbe, miközben csodaszép tájon robogunk keresztül

Így lehet besűríteni 24 órát csupán két percbe, miközben csodaszép tájon robogunk keresztül

A JF1LMS egy fantasztikus hyperlapse-videóban mutatta be, hogy mit is lehet kihozni ebből a zseniális technikából.

A csúcsra járatott felvételek, a hihetetlenül gyorsan szaladó tér és idő eléréséhez mérhetetlen nagy türelemre és precizitásra is szüksége volt az alkotónak.

A videó egy festői szlovákiai kisvárosban, Lednicrónán (Lednické Rovne) készültek, amiről kiderül, hogy csodálatos természeti környezete mellett épített öröksége is gazdag.

szlovákia | timelapes | video | hyperlapes | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram