Close
Jó ha tudjuk miért érdemes lakásbiztosítást kötni

Jó ha tudjuk miért érdemes lakásbiztosítást kötni

A lakóingatlanunkban keletkezett károk nagyon súlyos anyagi problémákat okozhatnak, ha nem rendelkezünk megfelelő fedezettel. Emiatt elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyünk vele, miért érdemes lakásbiztosítást kötni.

A legkézenfekvőbb online intézni a szerződéskötést, ez ugyanis nem csupán rendkívül kényelmes, de sok esetben még némi kedvezményt is kaphatunk. Mielőtt azonban döntenénk és kiválasztanánk egy szimpatikusnak tűnő konstrukciót, mindenképpen gondoljuk át, hogy az elegendő védelmet jelent-e az esetünkben.

A lakásbiztosítás, hasonlóan a többi kockázatviselési formához, hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Az egyre növekvő felhasználói igényekre adott válaszként egymás után jelentek meg a különböző kiegészítő szolgáltatások, amik segítségével a legkülönlegesebb esetekben is teljes körű oltalomra tehetünk szert. Csakhogy a megannyi rendelkezésre álló opció közül nem egyszerű kiválasztani a legoptimálisabbakat.

Az online szerződéskötés alkalmával a kérdőívnek és a különféle tippeknek hála rengeteg felmerülő kérdésünkre könnyedén választ kaphatunk, ám ha marad bennünk kétség, akkor feltétlenül kérjük szakember útmutatását. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy az alapvetőnek számító kockázati tényezők mellett mit fedez még a lakásbiztosításunk. Nem csak arra van lehetőségünk, hogy például ingóságainkat is védjük, de akár házi kedvenceink állatorvosi ellátásának költségeit, vagy épp a frissen felkerült napelem rendszert is belefoglalhatjuk a szerződésbe.

Ennélfogva saját tulajdonú otthon esetén nem is kérdéses, hogy miért érdemes lakásbiztosítást kötni, hiszen annak köszönhetően gyakorlatilag minden fontos ingó és ingatlan vagyonunkat biztonságban tudhatjuk. Tudniillik a baj gyakorta a legváratlanabb helyen és időpontban csap le, és ha nem vagyunk rá kellőképpen felkészülve, akkor hosszútávon is nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerülhetünk. Emiatt nagyon alaposan fontoljuk meg, hogy pontosan mire is van szükségünk és ha indokolt, akkor mindig aktualizáljuk a szerződésünket.

(Szponzorált hirdetés)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram