Close
Jógáznál egy galériában? Akkor ez a te napod!

Jógáznál egy galériában? Akkor ez a te napod!

És ráadásul Tihanyban.

A KogartTihany rukkolt elő egy formabontó és remek ötlettel: jógaórát tartanak a galériájukban. Nézzük, mit írnak az eseményről ők maguk:

“Júliusban és augusztusban kijelöltünk egy-egy hétvégét, amikor reggelente összejöhetünk a galéria kertjében és 60 percre megpróbálhatjuk elfelejteni a hétköznapok fáradalmait egy kellemes jógázás keretén belül – Tóth Judit oktató segítségével.”

A foglalkozásra váltható programjegy 1500 forint, amivel a kiállításokat is megnézheted, ha jóga után tovább folytatnád a meditálást Kondor Béla vagy Borsos Miklós lenyűgöző alkotásai között. Minimum létszám: négy fő. Maximum létszám: tíz fő. Regisztráció: info@kogarttihany.hu, illetve személyesen a galériában.

Nekünk nagyon tetszik a dolog, megnéznénk egy ugyanilyen eseményt a Szépművészetiben vagy a Ludwigban is!

Több infó itt.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom