Close
Jöhet eső, jöhet sár! – Programok borongós őszi hétvégékre

Jöhet eső, jöhet sár! – Programok borongós őszi hétvégékre

Beköszöntött az ősz. Még élvezhetjük a vénasszonyok nyarát, de a kellemes időt lassan felváltják a borús, csapadékos napok. Ilyenkor nehezebb hétvégi programokat szervezni, mert a szabadtéri tevékenységek kiesnek a lehetőségek közül. Persze, a rossz időben az embernek amúgy sincs sok kedve kidugni az orrát a házból, így előtérbe kerülnek a beltéri elfoglaltságok. De mivel töltsük a szabadidőnket a borongós őszi hétvégéken? Ehhez hoztunk ötleteket.

Brunch, a vasárnapi reggelik királya

A hétköznapi rohanásban nem mindig jut elegendő idő a reggelire, ami nagy kár, hiszen ez a nap legfontosabb étkezése. A hétvégében talán éppen az a legcsodásabb, hogy végre nem kell ébresztőre kelni és miénk az egész délelőtt, így több időt szentelhetünk a kulináris élvezeteknek. Pont erre találták ki az angolok a brunchot, ami a megkésett reggeli és a korai ebéd tökéletes elegye.

A brunch egy szuper étkezés és otthon is elkészíthetjük az olyan klasszikusokat, mint az „english breakfast” vagy az „avocado toast”. Azonban ha mégis szívesen kimozdulnánk egy esős napon, a tökéletes angol reggeli Budapest számtalan éttermében fellelhető.

Ha szeretnéd kideríteni, hogy melyik a legjobb reggelizőhely a városban, a Brunch Budapest neked lett kitalálva! Ez a weboldal azért jött létre, hogy könnyebben megtaláljuk, melyek a legjobb brunch helyek Budapest területén. A kiadós reggeli egy melengető teával vagy egy mimosa koktéllal kísérve biztosan feldobja az őszi hétvégét!

Sorozat maraton

Vannak napok, amikor még a legjobb brunch helyek sem elég vonzóak, hogy kikeljünk az ágyból. Kint esik az eső, fúj a szél és szürke minden, nekünk pedig semmi dolgunk. Ilyenkor végre semmilyen kifogást nem kell kitalálnunk, hogy az egész napot a kanapén töltsük a legpuhább plédünk alá bújva.

Szerencsére rengeteg olyan hosszú sorozat van, amit akár többször is szívesen végignézünk, így a sorozat maraton tökéletes program egy borongós őszi hétvégére. Akár a barátokat is áthívhatjuk egy közös mozizásra, és ha még egy kis nassolni valót is készítünk, tuti jó lesz a hétvége!

Társasjáték party

Ismerősek azok a hétvégék, amikor szeretnénk társasági életet élni, de annyira rossz az idő, hogy nem szívesen vesszük nyakunkba a várost? Ilyenkor jó ötlet összegyűlni valakinek a lakásán. Persze nem mindenki szeretne az otthonában házibulit tartani. De amúgy is mindenki tudja, hogy a minőségi időtöltés többet ér a bulizásnál, ezért biztos siker lesz, ha előkerül egy szuper társasjáték.

A társasjáték party önmagában is jó móka, hiszen egy jól kiválasztott játék rengeteg vidám pillanatot okoz az egész társaságnak. Azonban, ha szeretnénk egy kis csavart vinni az estébe, összeköthetjük a játékot akár egy közös főzőcskézéssel és iszogatással is.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram