Close
Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Szeptember 23–26. között a gyönyörű Budavári Palota ad otthont a 30. Budapest Borfesztiválnak. 

A világörökségi helyszín eddig is lenyűgöző kulisszákat adott Magyarország legjobb borainak, de ezt is lehetett még fokozni, hiszen az elmúlt években felújított Csikós udvar, a Főőrség és a Lovarda új helyszínként kapcsolódnak be az ünneplésbe.

Az utánozhatatlan borfesztivál-hangulat mellett találkozhatunk kiállítókkal az összes magyar borvidékről, változatos gasztronómiai fogásokat kóstolhatunk, élvezhetjük a magyar könnyűzenei, világ- és népzenei koncerteket, valamint idén is a Borfesztivál részeként tartják meg a Magyar Jazz Napját.

Az idei fesztivál vendége Somló lesz, mely tizenkét borászattal képviselteti magát. Kedvezményes elővételi jegyeket szeptember 12-ig lehet vásárolni ide kattintva. Belépés az aktuálisan hatályos járványügyi szabályok szerint!

Nyitvatartás:

  • Csütörtök, péntek: 14:00–24:00
  • Szombat: 12:00–24:00
  • Vasárnap: 12:00–22:00

A pénztárak mindennap egy órával a rendezvény vége előtt zárnak. További információkért, programleírásokért, a védettség igazolására vonatkozó szabályokért errefelé érdemes olvasgatni.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

bor | fesztivál | program | legszebb | ajánló

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram