Close
Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Szeptember 23–26. között a gyönyörű Budavári Palota ad otthont a 30. Budapest Borfesztiválnak. 

A világörökségi helyszín eddig is lenyűgöző kulisszákat adott Magyarország legjobb borainak, de ezt is lehetett még fokozni, hiszen az elmúlt években felújított Csikós udvar, a Főőrség és a Lovarda új helyszínként kapcsolódnak be az ünneplésbe.

Az utánozhatatlan borfesztivál-hangulat mellett találkozhatunk kiállítókkal az összes magyar borvidékről, változatos gasztronómiai fogásokat kóstolhatunk, élvezhetjük a magyar könnyűzenei, világ- és népzenei koncerteket, valamint idén is a Borfesztivál részeként tartják meg a Magyar Jazz Napját.

Az idei fesztivál vendége Somló lesz, mely tizenkét borászattal képviselteti magát. Kedvezményes elővételi jegyeket szeptember 12-ig lehet vásárolni ide kattintva. Belépés az aktuálisan hatályos járványügyi szabályok szerint!

Nyitvatartás:

  • Csütörtök, péntek: 14:00–24:00
  • Szombat: 12:00–24:00
  • Vasárnap: 12:00–22:00

A pénztárak mindennap egy órával a rendezvény vége előtt zárnak. További információkért, programleírásokért, a védettség igazolására vonatkozó szabályokért errefelé érdemes olvasgatni.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom