Close
Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten

Szeptember 23–26. között a gyönyörű Budavári Palota ad otthont a 30. Budapest Borfesztiválnak. 

A világörökségi helyszín eddig is lenyűgöző kulisszákat adott Magyarország legjobb borainak, de ezt is lehetett még fokozni, hiszen az elmúlt években felújított Csikós udvar, a Főőrség és a Lovarda új helyszínként kapcsolódnak be az ünneplésbe.

Az utánozhatatlan borfesztivál-hangulat mellett találkozhatunk kiállítókkal az összes magyar borvidékről, változatos gasztronómiai fogásokat kóstolhatunk, élvezhetjük a magyar könnyűzenei, világ- és népzenei koncerteket, valamint idén is a Borfesztivál részeként tartják meg a Magyar Jazz Napját.

Az idei fesztivál vendége Somló lesz, mely tizenkét borászattal képviselteti magát. Kedvezményes elővételi jegyeket szeptember 12-ig lehet vásárolni ide kattintva. Belépés az aktuálisan hatályos járványügyi szabályok szerint!

Nyitvatartás:

  • Csütörtök, péntek: 14:00–24:00
  • Szombat: 12:00–24:00
  • Vasárnap: 12:00–22:00

A pénztárak mindennap egy órával a rendezvény vége előtt zárnak. További információkért, programleírásokért, a védettség igazolására vonatkozó szabályokért errefelé érdemes olvasgatni.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Tíz program, amit látni kell a 2022-es Bartók Tavasz most bejelentett programjából
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom