Close
Ezen az éjszakán minden titkát elárulja a repülőtér

Ezen az éjszakán minden titkát elárulja a repülőtér

Egy izgalmas este a budapesti Aeroparkban, ami a repülésről és a repülőtérről szól.

Fényárban úszó pilótafülkék, mesélő pilóták és légiutas-kísérők, különleges repülőtéri járművek és oldtimer autók, izgalmas bemutatók, naplemente után induló reptérlátogatások, hangulatos tematikus séták, interaktív foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek.

Ezekkel csábít július 4-én a repülőtér éjszakája, melyen minden kulisszatitkot meg lehet tudni a hetvenéves reptérről.  A reptérlátogatásra június 30-ig lehet regisztrálni, Aeropark-belépőjegyek elővételben errefelé kaphatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

program | bejárás | kilusszatitkok | éjszakája | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram