Close
Ezen az éjszakán minden titkát elárulja a repülőtér

Ezen az éjszakán minden titkát elárulja a repülőtér

Egy izgalmas este a budapesti Aeroparkban, ami a repülésről és a repülőtérről szól.

Fényárban úszó pilótafülkék, mesélő pilóták és légiutas-kísérők, különleges repülőtéri járművek és oldtimer autók, izgalmas bemutatók, naplemente után induló reptérlátogatások, hangulatos tematikus séták, interaktív foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek.

Ezekkel csábít július 4-én a repülőtér éjszakája, melyen minden kulisszatitkot meg lehet tudni a hetvenéves reptérről.  A reptérlátogatásra június 30-ig lehet regisztrálni, Aeropark-belépőjegyek elővételben errefelé kaphatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom