Close
Testmozgás és kultúra: Budapest egyik legszebb múzeumában tart jógaórákat Jordán Adél

Testmozgás és kultúra: Budapest egyik legszebb múzeumában tart jógaórákat Jordán Adél

„Lélegezz be lassan, egyenletesen, mélyen. Nyisd ki a szemed, nézz körül!
A Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokában ülsz, a jógamatracodon. Vajon álmodsz?  Nem, „csupán” az egyik fantasztikus, új őszi programjuk résztvevője vagy! 

Ez pedig a jóga Jordán Adéllal!

Adél színészi munkái mellett közel húsz éve jógázik, mára pedig tanítja is ezt a mozgásformát. 2023 őszén a Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokának tágas, itáliai festményekkel díszített termében tart jógaórát – olvasható az intézmény Instagram-oldalán.

A dinamikus óra segít a résztvevőknek megtalálni a fókuszt és a jelenlétet a gyakorlásban és az életben egyaránt.

Az órákon akár teljesen kezdők is részt vehetnek, a gyakorlatok elvégzése nem igényel előzetes tudást. A szervezők azt kérik, hogy a résztvevők vigyenek magukkal jógamatracot, átöltözni a mélyföldszinti mosdókban lesz lehetőségük.

Időpontok:

  • szeptember 26., kedd, 16:30-17:45
  • október 3., kedd, 16:30-17:45
  • október 10., kedd, 16:30-17:45
  • október 17., kedd, 16:30-17:45

Programdíj: 4600 Ft / alkalom (a programjeggyel az állandó kiállítások is megtekinthetőek).

Amennyiben valaki a négy időpontra együttesen vált jegyet, tizenöt százalék kedvezményt kap a végösszegből. Jegyek csak online vásárolhatóak. A megvásárolt jegy átruházható, de nem visszaváltható és csak az adott időpontban felhasználható.

A programsorozat a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.

(Fotó: Ispán Zsófi)

budapest | Jordán Adél | tárlat | jóga | ajánló

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram