Close
Mutatjuk, mit csináljunk Jordániában, ha csak két napunk van a sivatagban

Mutatjuk, mit csináljunk Jordániában, ha csak két napunk van a sivatagban

Sok mindent lehet csinálni 48 óra alatt (Nick Nolte-nek elég volt ennyi időre kölcsönkérnie a börtönből Eddie Murphyt), Jordánia bakancslistás látnivalóinak kipipálására kevés. 

Nyilvánvalóan nem elég két nap az arab világ egyik kultikus országának a felfedezéséhez, de az alábbi videó készítője mindössze ennyit töltött el a sivatagban, és ha már ott járt, egy hangulatos összeállítással próbál meg elcsalni minket a Holt-tenger partjára.

Többek között megfordult ott, ahol Indiana Jones randalírozott (Wadi Rum), és járt az egyik legizgalmasabb helyen, a monumentális, vöröses sziklába vájt városban, amely több száz évig feltáratlanul bujkált az emberiség elől (Petra).

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom