Close
Mutatjuk, mit csináljunk Jordániában, ha csak két napunk van a sivatagban

Mutatjuk, mit csináljunk Jordániában, ha csak két napunk van a sivatagban

Sok mindent lehet csinálni 48 óra alatt (Nick Nolte-nek elég volt ennyi időre kölcsönkérnie a börtönből Eddie Murphyt), Jordánia bakancslistás látnivalóinak kipipálására kevés. 

Nyilvánvalóan nem elég két nap az arab világ egyik kultikus országának a felfedezéséhez, de az alábbi videó készítője mindössze ennyit töltött el a sivatagban, és ha már ott járt, egy hangulatos összeállítással próbál meg elcsalni minket a Holt-tenger partjára.

Többek között megfordult ott, ahol Indiana Jones randalírozott (Wadi Rum), és járt az egyik legizgalmasabb helyen, a monumentális, vöröses sziklába vájt városban, amely több száz évig feltáratlanul bujkált az emberiség elől (Petra).

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

wadi rum | sivatag | holt-tenger | video | petra

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom