Close
Kalifornia egyik legszebb parkjában bringázni maga a meditálás két keréken

Kalifornia egyik legszebb parkjában bringázni maga a meditálás két keréken

A történet egy szálát a Montaña de Oro Állami Park képviseli, amely Kalifornia középső részén húzódik meg, sziklás, tengerparti terep, képernyővédőnek beillő látképek tucatjaival.

A másik szálon az amerikai Central Coast Concerned Mountain Bikers nevű szervezet szerepel, amely eddig hatvan kilométernyi bringautat épített a nyugati partvidéken található államban, nemrégiben pedig a parkot működtető alapítvánnyal közösen egy négy kilométeres pályát hoztak létre a Montaña de Oro-ban. A két szál tehát összeért. Mutatjuk, milyen pazar lett az együttműködés eredménye.

Ez is érdekelhet:

Sokkal több egy pipánál a bakancslistán – Bejárta a Himaláját egy kis magyar csapat – Roadster

Indiába utazni Európából már önmagában is nagy kihívást jelent és izgalmas kalandokat sejtet. Ezt nemrég kilenc budapesti fiatal megfűszerezte egy magashegyi túrával a Himaláján. Mindannyian nagy természetbarátok és legtöbbjük sportoló múlttal is rendelkezik, ilyesfajta tapasztalatoknak viszont szinte teljesen híján voltak. Talán éppen ez jelentette a motivációt, hiszen igazán különleges élményekben csak akkor lehet részünk, ha időnként kilépünk a komfortzónánkból.

Close