Close
Kalifornia egyik legszebb parkjában bringázni maga a meditálás két keréken

Kalifornia egyik legszebb parkjában bringázni maga a meditálás két keréken

A történet egy szálát a Montaña de Oro Állami Park képviseli, amely Kalifornia középső részén húzódik meg, sziklás, tengerparti terep, képernyővédőnek beillő látképek tucatjaival.

A másik szálon az amerikai Central Coast Concerned Mountain Bikers nevű szervezet szerepel, amely eddig hatvan kilométernyi bringautat épített a nyugati partvidéken található államban, nemrégiben pedig a parkot működtető alapítvánnyal közösen egy négy kilométeres pályát hoztak létre a Montaña de Oróban. A két szál tehát összeért. Mutatjuk, milyen pazar lett az együttműködés eredménye.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom