Close
Aprócska, nem is drága, mégis csodás ez a kaliforniai nyaraló

Aprócska, nem is drága, mégis csodás ez a kaliforniai nyaraló

A hatvanas évek végén épült, most pedig mesésen újult meg a természet ölén nyaralni vágyók legnagyobb örömére.

Nem kell mindig vagyonokat költeni a legjobb élményért: ez a San Franciscó-i nyaraló a tökéletes példa rá. Az eredeti épületet Joseph Esherick amerikai építész jegyzi, aki a hatvanas években megengedhető árú, kifejezetten low-cost nyaralókat tervezett San Francisco Bay Area nevű részén. Ezt a hatvanhárom négyzetméteres kabint is ő tervezte, majd pedig az elmúlt években a Framestudio dizájnkollektíva újította meg úgy, hogy a mostani igényeknek is tökéletesen megfeleljen.

A Sonoma Countyban épült nyaralóban a modernista hagyomány érvényesül, a faházhoz helyi duglászfenyőt és vörösfenyőt használtak. A megújult nyaralóban tiszteletben tartották az eredeti terveket, de kibővítették egy teljesen felszerelt konyhával, egy hat főnek szállást adó hálóval, és néhány új, praktikus tárolóegységgel.

A végeredmény egy nagyon kis költségvetéssel megvalósult, hangulatos és kedves nyaralóház, ahol mi is szívesen eltöltenénk pár nyugodt estét a természet közepén.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Drew Kelly) 

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom