Close
Aprócska, nem is drága, mégis csodás ez a kaliforniai nyaraló

Aprócska, nem is drága, mégis csodás ez a kaliforniai nyaraló

A hatvanas évek végén épült, most pedig mesésen újult meg a természet ölén nyaralni vágyók legnagyobb örömére.

Nem kell mindig vagyonokat költeni a legjobb élményért: ez a San Franciscó-i nyaraló a tökéletes példa rá. Az eredeti épületet Joseph Esherick amerikai építész jegyzi, aki a hatvanas években megengedhető árú, kifejezetten low-cost nyaralókat tervezett San Francisco Bay Area nevű részén. Ezt a hatvanhárom négyzetméteres kabint is ő tervezte, majd pedig az elmúlt években a Framestudio dizájnkollektíva újította meg úgy, hogy a mostani igényeknek is tökéletesen megfeleljen.

A Sonoma Countyban épült nyaralóban a modernista hagyomány érvényesül, a faházhoz helyi duglászfenyőt és vörösfenyőt használtak. A megújult nyaralóban tiszteletben tartották az eredeti terveket, de kibővítették egy teljesen felszerelt konyhával, egy hat főnek szállást adó hálóval, és néhány új, praktikus tárolóegységgel.

A végeredmény egy nagyon kis költségvetéssel megvalósult, hangulatos és kedves nyaralóház, ahol mi is szívesen eltöltenénk pár nyugodt estét a természet közepén.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Drew Kelly) 

víkendház | san francisco | kalifornia | tenger | erdő

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom