Close
Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak

Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak

Azonnal beleszerettünk az egészbe, a hálóba meg különösen.

A Paul Bernier Architecte tervezte ezt a vidéki házat egy vitorlázásmániás párnak, amelynek kétségkívül legcsodásabb része az emeleti, hajószerűen íves alakú hálószoba. A ház a Lac des Deux-Montagnes tó partján áll Montreal közelében, ami kedvelt vitorlázó és vízisportos hely (és habár tónak hívják, igazából két folyó találkozása). A fantasztikusan szép házban egy hálószoba van – a hajó alakú – egyébként pedig egy szeparált suite lakrész és a közös helyiségek alkotják az otthont.

Az egész pedig összességében annyira gyönyörű, hogy most azonnal teleportálnánk ide.

A házból mindenhonnan pazar kilátás nyílik a tóra; nehéz választani, melyik a csodásabb ücsörgős hely a zöld tetőterasztól a verandán át a hálószobáig.

Az enteriőrben a látszóbeton és a fapadló váltják egymást a fehérre festett falakkal kontrasztban, az egész összhatás pedig valami hihetetlenül szép, stílusos, izgalmas és megnyugtató egyszerre. Nagyon-nagyon eltöltenénk itt egy nyarat.

(Fotók: Raphael Thibodeau)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom