Close
Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak

Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak

Azonnal beleszerettünk az egészbe, a hálóba meg különösen.

A Paul Bernier Architecte tervezte ezt a vidéki házat egy vitorlázásmániás párnak, amelynek kétségkívül legcsodásabb része az emeleti, hajószerűen íves alakú hálószoba. A ház a Lac des Deux-Montagnes tó partján áll Montreal közelében, ami kedvelt vitorlázó és vízisportos hely (és habár tónak hívják, igazából két folyó találkozása). A fantasztikusan szép házban egy hálószoba van – a hajó alakú – egyébként pedig egy szeparált suite lakrész és a közös helyiségek alkotják az otthont.

Az egész pedig összességében annyira gyönyörű, hogy most azonnal teleportálnánk ide.

A házból mindenhonnan pazar kilátás nyílik a tóra; nehéz választani, melyik a csodásabb ücsörgős hely a zöld tetőterasztól a verandán át a hálószobáig.

Az enteriőrben a látszóbeton és a fapadló váltják egymást a fehérre festett falakkal kontrasztban, az egész összhatás pedig valami hihetetlenül szép, stílusos, izgalmas és megnyugtató egyszerre. Nagyon-nagyon eltöltenénk itt egy nyarat.

(Fotók: Raphael Thibodeau)

csónak | | hálószoba | dizájn | építészet

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram