Close
Hivatalosan bejelentették, hogy a karácsonyi időszakra újabb korlátozásokat nem rendelnek már el Angliában

Hivatalosan bejelentették, hogy a karácsonyi időszakra újabb korlátozásokat nem rendelnek már el Angliában

A brit kormány nem rendel el újabb korlátozásokat Angliában a karácsonyi időszakra.

Azt azonban továbbra sem lehet kizárni, hogy a későbbiekben szükség lehet ilyen intézkedésekre az omikron koronavírus-variáns megfékezése végett – mondta kedden Boris Johnson brit miniszterelnök. Skóciában ugyanakkor karácsony másnapjától szigorítások lépnek érvénybe. A miniszterelnök szerint a helyzet nehéz, de mindez azt is jelenti, hogy a kormány megítélése szerint nincs elégséges bizonyíték a szigorúbb intézkedések karácsony előtti bevezetésének alátámasztására. Így Johnson közölte mindezek alapján, hogy az embereknek nem kell lemondaniuk karácsonyra tervezett programjaikról.

Fotó: William McCue
Manchester

A kormányfő ugyanakkor mindenkit óvatosságra intett, és azt kérte, hogy a lakosság tartsa magát az iránymutatásokhoz, viseljen maszkot olyan helyiségek belső tereiben, ahol ez előírás, engedjen friss levegőt a lakásokba, és vesse alá magát koronavírus-szűrésnek idős vagy veszélyeztetett lakossági csoportokba tartozó rokonok meglátogatása előtt.

(Forrás: MTI)

korlátozás

FOLYTASD EZZEL

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

A világ legbarátságosabb városa ez az apró olasz település lett

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram