Close
Karácsonyi vacsora helyett idén mással kedveskednek a spanyol cégek a dolgozóknak

Karácsonyi vacsora helyett idén mással kedveskednek a spanyol cégek a dolgozóknak

Mivel a legtöbb országban tiltottak az összejövetelek, a december eleji céges karácsonyi bulik sok helyen elmaradnak. A munkáltatók ezért alternatív megoldásokat keresnek arra, hogy valamivel meglepjék a dolgozóikat ünnep előtt.

Spanyolországban például megugrott a karácsonyi ajándékkosarak eladása. “A végül eltörölt karácsonyi vacsorákra és bulikra félretett pénz jó néhány cég kasszájában maradt, amit aztán ajándékokra fordítanak. Idetartoznak azok a vállalatok is, amelyek először teszik ezt meg idén” – mondta Moises Barroso Barrios, az ajándékcsomagok összeállításával foglalkozó Rojas Barrios kereskedelmi igazgatója.

Pepa Alarcon, a Lotes de Espana vállalat marketingigazgatója szerint az egyik ok, amiért ajándékkosarakkal lepik meg a cégek a dolgozókat, az, hogy fenntartsák a motivációt az alkalmazottak körében, akik többsége otthonról dolgozik.

Bőkezűbbek is a cégek, mert idén egy átlagos karácsonyi megrendelés értéke kosaranként ötven-hatvan euróra nőtt az előző évi harminc-negyvenhez képest.

Az eladások megnövekedése nagyon jól jön a szektornak, mivel korábban jelentősen visszaesett Spanyolországban az ajándékkosarak forgalma.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay, Unsplash)

spanyolország | ajándékcsomag | ajándékozás | vacsora | cégek

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom