Close
Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Megújult arculattal mutatja be kora őszi kollekcióját a Kazar, a magas minőség és a gondos anyagválasztás azonban a régi marad. Az új díszítőelemekkel és mintákkal készült női és férfitáskák, cipők, övek, pénztárcák illeszkednek a nemzetközi trendekhez, és tükrözik a márka alkotás iránti szenvedélyét.

Az új logó tervezésében a letisztultság és a finom elegancia volt a meghatározó szempont, az új emblémában pedig a két egymásba fonódó K betű az összhangot és a hűséget, valamint szenvedélyes odaadást jelképez. A kora őszi kollekció már a frissített arculattal jelent meg, a megújult logó és embléma megtalálható a cipők csatjain és a díszítő elemeken, valamint a táskák rögzítésein is.

Az új modelleket az ősz színeit és hangulatát idéző kőbányákban fotózták, a meleg és hideg évszakok közötti átmenetet leginkább kifejező mészkövet, homokkövet és vasérces kőzeteket használva háttérként.

A nők számára készült kollekció színei között megtalálhatjuk az örökérvényű feketét, amely a megszokott matt mellett lakkozott kidolgozással is elérhető, valamint a vörös divatos árnyalatait, a rozsdabarnát és a füstszürkét is. A világosabb színek kedvelői pedig nemcsak az elegáns, de a mindennapi viseletre szánt modellek között is választhatják az elsősorban velúrbőr anyagból készült púderkék és bézs árnyalatokat.

A férfiakat vásárlásra csábító modelleken idén ősszel szintén nagy hangsúlyt kaptak a velúrbőr darabok, a fekete mellett olyan gazdag színvilággal, mint a meleg barna különböző árnyalatai, melyet jól kiegészítenek az extravagáns stílust kedvelők számára tervezett piros, kék, szürke és bézs mokaszinok és tornacipők.

A finom eleganciát kifejező wholecut, azaz egyetlen bőrből szabott felsőrésszel készített alkalmi cipők letisztultságot sugároznak.

A kollekcióban megjelennek a különböző minták, a még mindig hódító állatmintából a krokodil, az időtlen kockás dizájn és a fémes részletek használata a klasszikus modelleken. Meghatározók még a brossokkal, ékkövekkel és más ékszerekkel, hosszított fűzőkkel és elegáns lakkozott bőrrel díszített cipők és kézitáskák is.

A kollekció már elérhető a Kazar márka üzletekben, valamint a kazar.com webáruházban is.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom