Close
Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Megújult arculattal mutatja be kora őszi kollekcióját a Kazar, a magas minőség és a gondos anyagválasztás azonban a régi marad. Az új díszítőelemekkel és mintákkal készült női és férfitáskák, cipők, övek, pénztárcák illeszkednek a nemzetközi trendekhez, és tükrözik a márka alkotás iránti szenvedélyét.

Az új logó tervezésében a letisztultság és a finom elegancia volt a meghatározó szempont, az új emblémában pedig a két egymásba fonódó K betű az összhangot és a hűséget, valamint szenvedélyes odaadást jelképez. A kora őszi kollekció már a frissített arculattal jelent meg, a megújult logó és embléma megtalálható a cipők csatjain és a díszítő elemeken, valamint a táskák rögzítésein is.

Az új modelleket az ősz színeit és hangulatát idéző kőbányákban fotózták, a meleg és hideg évszakok közötti átmenetet leginkább kifejező mészkövet, homokkövet és vasérces kőzeteket használva háttérként.

A nők számára készült kollekció színei között megtalálhatjuk az örökérvényű feketét, amely a megszokott matt mellett lakkozott kidolgozással is elérhető, valamint a vörös divatos árnyalatait, a rozsdabarnát és a füstszürkét is. A világosabb színek kedvelői pedig nemcsak az elegáns, de a mindennapi viseletre szánt modellek között is választhatják az elsősorban velúrbőr anyagból készült púderkék és bézs árnyalatokat.

A férfiakat vásárlásra csábító modelleken idén ősszel szintén nagy hangsúlyt kaptak a velúrbőr darabok, a fekete mellett olyan gazdag színvilággal, mint a meleg barna különböző árnyalatai, melyet jól kiegészítenek az extravagáns stílust kedvelők számára tervezett piros, kék, szürke és bézs mokaszinok és tornacipők.

A finom eleganciát kifejező wholecut, azaz egyetlen bőrből szabott felsőrésszel készített alkalmi cipők letisztultságot sugároznak.

A kollekcióban megjelennek a különböző minták, a még mindig hódító állatmintából a krokodil, az időtlen kockás dizájn és a fémes részletek használata a klasszikus modelleken. Meghatározók még a brossokkal, ékkövekkel és más ékszerekkel, hosszított fűzőkkel és elegáns lakkozott bőrrel díszített cipők és kézitáskák is.

A kollekció már elérhető a Kazar márka üzletekben, valamint a kazar.com webáruházban is.

Ez is érdekelhet:

divat | fotózás | lookbook | fashion | lengyel márka

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram