Close
Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában

Megújult arculattal mutatja be kora őszi kollekcióját a Kazar, a magas minőség és a gondos anyagválasztás azonban a régi marad. Az új díszítőelemekkel és mintákkal készült női és férfitáskák, cipők, övek, pénztárcák illeszkednek a nemzetközi trendekhez, és tükrözik a márka alkotás iránti szenvedélyét.

Az új logó tervezésében a letisztultság és a finom elegancia volt a meghatározó szempont, az új emblémában pedig a két egymásba fonódó K betű az összhangot és a hűséget, valamint szenvedélyes odaadást jelképez. A kora őszi kollekció már a frissített arculattal jelent meg, a megújult logó és embléma megtalálható a cipők csatjain és a díszítő elemeken, valamint a táskák rögzítésein is.

Az új modelleket az ősz színeit és hangulatát idéző kőbányákban fotózták, a meleg és hideg évszakok közötti átmenetet leginkább kifejező mészkövet, homokkövet és vasérces kőzeteket használva háttérként.

A nők számára készült kollekció színei között megtalálhatjuk az örökérvényű feketét, amely a megszokott matt mellett lakkozott kidolgozással is elérhető, valamint a vörös divatos árnyalatait, a rozsdabarnát és a füstszürkét is. A világosabb színek kedvelői pedig nemcsak az elegáns, de a mindennapi viseletre szánt modellek között is választhatják az elsősorban velúrbőr anyagból készült púderkék és bézs árnyalatokat.

A férfiakat vásárlásra csábító modelleken idén ősszel szintén nagy hangsúlyt kaptak a velúrbőr darabok, a fekete mellett olyan gazdag színvilággal, mint a meleg barna különböző árnyalatai, melyet jól kiegészítenek az extravagáns stílust kedvelők számára tervezett piros, kék, szürke és bézs mokaszinok és tornacipők.

A finom eleganciát kifejező wholecut, azaz egyetlen bőrből szabott felsőrésszel készített alkalmi cipők letisztultságot sugároznak.

A kollekcióban megjelennek a különböző minták, a még mindig hódító állatmintából a krokodil, az időtlen kockás dizájn és a fémes részletek használata a klasszikus modelleken. Meghatározók még a brossokkal, ékkövekkel és más ékszerekkel, hosszított fűzőkkel és elegáns lakkozott bőrrel díszített cipők és kézitáskák is.

A kollekció már elérhető a Kazar márka üzletekben, valamint a kazar.com webáruházban is.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

Close