Close
Kellene egy új íróasztal?

Kellene egy új íróasztal?

Az íróasztal egy tagadhatatlanul fontos kellék az otthonokban, hiszen akár tanulásról, akár munkáról van szó, alapvetően meghatározza a szellemi tevékenységgel töltött idő milyenségét.

Ugye az nem is kérdés, hogy miért és mennyire fontos az, hogy megfelelő, tetszetős, praktikus és ergonomikus környezetben tanuljon a gyermeked vagy épp dolgozz home office-ban te magad?

Ha tehát úgy véled, lenne még mit fejlődnie a tanuló- vagy dolgozósarkodnak, akkor lépj a tettek mezejére, hiszen hatékonyan tanulni vagy dolgozni csakis a megfelelő környezetben lehet. Szerencsére ma már nagyon sok választás áll a rendelkezésünkre, így mindenképp érdemes megtekinteni, amit az Otthonok & Megoldások szakértői osztottak meg velünk a legújabb íróasztal trendekkel kapcsolatban.

Milyen anyagra vágysz?

Az íróasztalokat eddig nagyjából csak faanyagból tudtuk elképzelni, holott ma már számos más anyagból is vásárolhatunk magunknak íróalkalmatosságot.

Persze a klasszikus fa íróasztal sosem megy ki a divatból, így akár amellett is dönthetsz, de ha újítani szeretnél, akkor akár az üveg-, akár a fémasztalok közül is tudsz válogatni.

Hogy min múlik, hogy melyik anyagot választod?

Rajtad, és persze azon, hogy a jól megkreált, stílusos otthonodba melyik változat fér bele!

Egy percet se gondolkozz azon, hogy mi számít trendinek és mi elavultnak, mert a tendencia azt mutatja, hogy semmi sem megy ki örökre a divatból, egy idő után mindig minden visszatér. Nem mellesleg ha neked tetszik, és komfortosan érzed magad az asztalnál ülve, akkor aligha akad további kérdés.

Légy stílusos!

Az anyag után a stílus a legfontosabb tényező.

Először is végy bármilyen anyagú íróasztalt, aztán alakítsd a saját stílusodra! Hogy hogyan? Mutatjuk!

Döntsd el, hogy a minimalista stílus jelenjen meg vagy épp az átlátható káosz lesz a te világod! Ha a minimalista mellett döntesz, akkor csupán egy-két stílusos kiegészítőt kell beszerezned, ha viszont az utóbbit szeretnéd, akkor jöhet bármi, bármilyen mennyiségben.

Ami viszont biztosan minden íróasztal javára válik, az a növény. Kifejezetten trendi lett növényekkel elhalmozni az otthonod, és ez alól a tanuló- vagy a dolgozósarkod sem lehet kivétel. Éppen ezért érdemes jó pár növénnyel körbevenni magad, és a tanulás vagy a munka is könnyebben fog menni. Ha szeretnéd tudni, hogyan alakítsd hatékonyan és stílusosan az otthonod, csemegézz az Otthonok & Megoldások tippjeiből!

Tervezgess, alakíts bátran!

Mind az Instagram, mind pedig a Pinterest tele van esztétikusabbnál esztétikusabb megoldásokkal, ötletekkel, otthonrészletekkel, így abszolút vétek lenne kihagyni ezeket az appokat az ötletbörzédből.

Persze az otthonod paraméterei, a munkád jellege és a személyiséged biztosan tovább alakítja majd az elsőre tetszetős ötletet, de ez éppen így van rendjén. Merj változtatni, merj önmagad lenni, és meglátod, mennyivel boldogabban fogsz tanulni vagy dolgozni!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram